OPPO Watch – Primul Android Wear care merită

Faceți cunoștință cu OPPO Watch, primul smartwatch cu Android Wear care merită atenție! Da, știu că seamănă foarte mult și știu și cu ce seamănă, dar nu este același lucru.

OPPO Watch vine în două variante de dimensiuni, pentru fete și băieți – 41 și 46 mm, poate avea doar WiFi sau chiar eSIM dacă plătești puțin mai mult. Ce trebuie să știi este că sunt diferențe mari de construcție și specificații între cele două modele, și că funcționează și cu un Android dar și cu iPhone.

La capitolul construcție avem aliaj de aluminiu pentru ambele modele, o curea din fluorubber, un cauciuc sintetic cu silicon, foarte moale și rezistentă la transpirație și cam aici se opres similaritățile. Ceasul de 41mm are pe spate policarbonat și un ecran aproape drept, pe când cel de 46mm vine cu un ecran curbat pe toate laturile și ceramică pe partea din spate. Și greutatea este diferită, 40 și respectiv 30 de grame, cântărite fără curea. 

Și la ecrane avem diferențe majore, 1.91 inci, și 1.6 inci pentru cel mic, ambele AMOLED cu o rezoluție de 402×476 sau 320×360 de pixeli. Ecranul este luminos, culori excelente și se simte foarte fluid și bine la atingere.

Acum, ce poți să faci cu ele? Poți să plătești prin NFC cu Android Pay sau cu alte aplicații suportate, poți să navighezi direct cu Google Maps și poți să vorbești la telefon direct de pe ceas, atât pe WiFi dar mai ales pe cele cu eSIM.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.