Oppo Reno 4 Pro 5G – COLOR OS și Cameră – Review Complet

OPPO Reno 4 Pro 5G este diferit din toate punctele de vedere. Nu este un flagship din punct de vedere performanță însă excelează la niște capitole pe care nu le-aș fi intuit niciodată. Încărcarea este mai rapidă decât la multe telefoane de top, 65W cu încărcătorul din cutie, adică 100% de la zero în mai puțin de 40 de minute. Și asta pentru o baterie de 4000 mAh este o realizare.

Nu are cea mai mare rezoluție a ecranului, doar un FullHD+, așa ca Note 10 de exemplu, însă are un display AMOLED cu 90 Hz. Mai bun ca Note 10, de exemplu. Camerele sunt semnificativ mai bune ca la generația anterioară și aici găsim și o cameră dedicată pentru video pe timp de noapte. Ce ne-a surprins însă cu adevărat este sistemul de operare, interfața numită Color OS. Tocmai de aceea i-am dedicat aproape 45 de minute doar pentru ea, și pentru camere. Am avut desigur un ajutor de încredere, pe Andrei Brătucu, profesionistul nostru pe foto și video la Cavaleria.ro.

Așadar, vă recomand o pungă de floricele și ceva răbdare mai ales dacă vreți să știți tot ce poți face cu un telefon OPPO. Vizionare plăcută!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.