OPPO FIND X5 PRO – Supersmartphone? – Prim Contact MWC22

Bine te-am regăsit la un nou prim contact cu cel mai interesant telefon pe care nu cred că îl vom găsi în România. Poate văd cei de la OPPO acest video și se gândesc mai mult la posibilitatea ca și noi să putem cumpăra acest telefon de la noi din țară.

Ne-a plăcut foarte mult Find X3 Pro, cel cu camera microscop, și deși noul Find X5 Pro nu mai are această cameră tot sunt impresionat. Acesta ar trebui să fie un supersmartphone din toate punctele de vedere. Are cel mai bun ecran cu cea mai mare rezoluție, aproape 4K. Vine cu încărcare ultra rapidă la 80W și cu o baterie de aproape 5000 mAh, și chiar se încarcă și pe wireless cu ”doar” 50W. Camerele sunt de top, procesorul e de top, are cea mai rapidă stocare și nu duce lipsă nici de opțiuni de 512 GB și pur și simplu este frumos.

Cred că ar trebui să îl luăm în considerare ca fiind un concurent serios pentru toate telefoanele de top lansate în ultimele luni.

PS: Cre că o să încep să le spun telefoane și nu smartphone. Suntem deja în era în care numim telefoanele cu butoane ”dumbphone” sau ”feature phone”. Adică telefoane cu funcții de Facebook, WhatsApp și așa mai departe.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.