OPPO FIND X2 și X2 PRO – Prim Contact – WOW!

Acestea sunt cele mai noi și cele mai puternice telefoane lansate de OPPO. OPPO FIND X2 și FIND X2 PRO sunt concurenții direcți pentru Samsung Galaxy S20 Plus și S20 Ultra, la toate capitolele. Sunt de asemenea telefoanele cu cea mai rapidă încărcare la acest moment, în 38 de minute îl poți încărca de la 0 la 100% cu încărcătorul din pachet, care, dacă ar fi compatibil ar putea încărca repede chiar și un laptop de generație nouă.

La nivel de performanță doar cuvinte de laudă, sunt telefoane care ajung la aproape 600.00 de puncte în AntuTu, pot rula orice joc la cele mai bune setări și au un display excepțional, serios, excepțional. Ba chiar au și 120 Hz la rezoluție maximă, lucru pe care Samung Galaxy S20 Ultra nu îl poate face. Deocamdată. Presimt că va veni și această opțiune într-un update de software, în curând.

Dar, decât să enumăr ce specificații are și ce știe să facă, nu mai bine vizionezi clipul de mai jos? E scurt, ca să nu îți ocupe mult timp, și îți va spune tot ce trebuie să știi despre el.

Fotografii făcute cu OPPO FIND X2 PRO

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.