OnePlus Nord N10 – Merită?

Merită? Tu decizi, poate după ce urmărești acest prim contact cu OnePlus Nord N10 și eventual și alte review-uri. La prima vedere însă, acest derivat din OnePlus Nord este ceva special. În teorie a fost anunțat înainte de OnePLus Nord, în practică a ajuns mult mai târziu la review pentru că a fost lansat mult mai târziu. Tot în practică, este varianta îmbunătățită a acestuia la toate capitolele care contează.

5G au amândouă, atât OnePLus Nord cât și Nord N10. Aceleași specificații la nivel de conectivitate 5G dar și WiFi. Bateria este aproape la fel, dimensiunile și greutatea variază atât de puțin încât abia dacă faci diferența cu ambele în fiecare mână, se încarcă la fel de repede și vin cu aceleași accesorii, însă, N10 este puțin mai bun.

Prima diferență o să o observi la ecran. Avem un AMOLED de 90Hz și nu un IPS de 90Hz. Contează, atât la culori cât și la luminozitate. AMOLED-ul este o tehnologie care din punctul meu de vedere ar trebui implementată pe orice smarthone de pe planetă, indiferent de nivelul de preț. Meriți să vezi culori mai vii, un contrast aproape infinit și să te bucuri de o luminozitate ridicată mai ales atunci când este soare afară.

Chiar și procesorul a fost îmbunătățit și am înțeles că și la nivel de viteză de stocre stă mai bine. Au folosit alte memorii și asta se vede mai mult în testele sintetice. Pe tine o să te intereseze doar că galeria foto se încarcă sensibil mai rapid.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.