OnePlus Nord CE 5G – Unboxing & Review

Bine te-am regăsit un un nou review matinal. Publicăm acum OnePlus Nord CE 5G pentru că acum s-a ridicat embargo-ul și avem voie să vi-l arătăm.

OnePlus Nord a fost telefonul de anul trecut pe care nu prea reușeai să îl cumperi. Era accesibil, rapid, cu un ecran bun și cu o cameră mai mult decât decentă, era într-un fel o întoarcere la origini ale lui OnePlus, o revenire la promisiunea lor de a lansa telefoane bune dar cu un preț mai mic decât competitorii. Având în vedere că stocul a fost epuizat în primele zile de la lansare eu zic că au reușit.

Poate nu se va întâmpla la fel și cu succesorul, Nord CE 5G care promite foarte multe lucruri la un preț de pornire de doar 1500 de lei. Teoretic. Nu știm dacă acesta va fi prețul exact pentru piața din România dar va fi pe aproape. Aici vorbim de modelul cu 6 GB RAM și 128 GB stocare pentru că mai avem și cu 8 GB RAM și și 128 GB stocare, și cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Prețurile sunt respectiv de 350 Euro și 400 de euro. Așadar, aproximativ 2000 de lei pentru un telefon cu specificații medii, cu un Ecran AMOLED cu 120 Hz, 12 GB RAM și o stocare de 256 GB ar trebui să fie cea mai tentantă ofertă la acest moment pe acest segment. Să vedem.

Urmărește între timp, până apare în stoc, review-ul video de mai jos, și galeria de imagini.

GALERIE DE IMAGINI CU ONEPLUS NORD CE 5G

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.