Categorie: GADGET

OnePlus 6T cu 10 GB RAM! – McLaren Edition [UNBOXING & REVIEW]

Știu că ne-ați cerut la review, noul OnePlus 6T, atunci când a fost lansat pe piață. Ei bine, testasem deja OnePlus 6 și am considerat că nu merită atât de mult investiția într-un nou telefon, care nu era cu mult mai performant ca modelul anterior.

Asta până când a apărut OnePlus 6T McLaren Edition cu 10 GB RAM! Și am zis că trebuie să văd dacă există o diferență, mai ales față de OnePlus 6T cu doar 6 sau 8 GB RAM. Trebuia să testez acest lucru, deși știam că nu voi fi atât de surprins. Atunci când ai o cantitate mare de stocare ai nevoie și de memorie RAM mai multă ca să o poată gestiona corect. Așa este și în cazul lui OnePlus 6T McLaren Edition.

Apropo, am făcut comandă la el de pe site-ul oficial, ”ieri”, și a ajuns ”poimâine”. Patru zile a durat până când la-m avut la ușa studio-ului. Nu mai am nimic de spus.

Trebuie să recunosc însă că design-ul telefonului cu acea fibră de carbon, carcasa din fibră de carbon, inscripția McLaren și marginea portocalie justifică puțin prețul mai piperat al acestuia. La fel și pachetul, care pe lângă cărticica cu istoria McLaren, pe care o poți urmări în realitate augmentată de pe telefon, și bucățica din fibră de carbon de pe un McLaren. Da, pe aceasta și-o dorește Marian, și cred că la el va ajunge într-un final.