Obsesia cozii

Plata parcării la Aeroportul Otopeni. Stânga automatul, dreapta ghişeul.

parcare-otopeni

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

 1. Da, George, dar nu ne-ai spus si daca automatul ala unctiona. Ultima data cand am fost acolo, am stat 30 de min sa ies din parcare pe motiv de nefunctionare a automatului. Si apoi … stii cati ajung in fata barierei si apoi se baga cu tupeu la coada de platit tichetul? Of, mi-e sila … Oare ne vom civiliza vreodata? Eu mi-am pierdut speranta!

 2. Incep cu un vers dintr-o melodie veche…:”de-ar fi sa vii, as crede ca visez!….”
  Poate ca o sa te miri dar iti explic: parcarea aia este o imagina superexacta a Turnului Babel. Daca toata lumea zice ca acest turn nu a existat, eu va demonstrez ca exista: parcarea de la aeroportul Henri Coanda. Se intra pe unde vrea fiecare, se iese pe unde vrea muschiul lor, nu exista un traseu prestabilit al intrarii iesirii. Sunt mitocani care au uitata sa plateasca parcarea si lasa masina in fata barierei si stai in poponetul lui pana iti vine sa il omori….ca nu are marunt ghiolbanu’ ….sau se tocmeste cu casiera. Serviciile de „”security” de acolo se uita ca vaca in gard si nu fac nimic. Si uite asa ce fain si frumos se intra in tara asta! Am inceput cu versul acela pentru ca tare as vrea sa vii cu o camera ascunsa sa filmezi toate astea, sa vezi cum serviciile de aeroport te sfideaza cum ti se sparge masina in parcare sau o gasesti lovita si nimeni nu isi asuma vreo responsabilitate. UTI zice ” nu ne asumam securitatea autoturismului”…in contractul cu aceasta parcare. Pai cum mama naibii vine asta..? Platesi o gramada de bani o ora de parcare si nu ai nici un beneficiu..Ba, ai! scuze! niste taranoi cu fete de nespalati si semianalfabeti care stau pe langa masini ca parii in gard, te fluiera si te mai si injura daca nu faci raliu pe culoarele parcarii…”haide misca!”
  As da orice sa vii sa vezi toate astea!
  Numai ca sanse sa se schimbe ceva, putine! Ca doar vorbim de UTI…. Securitatea e cu noi, pe noi, sub noi, langa noi,peste tot! si asta este!

 3. Automatul acesta, ca de altfel si cel din capatul opus, functionau. Am platit eu 27 RON la automat pentru 4 ore de parcare, cat am filmat in aeroport.
  @hanuka – asa este cum spui, dar eu stiu ca roata se invarte, ca daca nu se invarte o ajutam noi, ca in zicala aceea veche.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.