Categorie: General

Obsedat de pantofi? Da? Și eu!

Sunt câteva lucruri pe care nu le știți despre mine. Bine, sunt mai multe, dar acum încep să dau din casă. Sub formă de sfaturi. Le poți primi și folosi cum vrei tu, sunt bazate pe experiența mea de viață. 

Acum câțiva ani am decis să nu îmi mai cumpăr haine foarte ieftine. Și nu, nu pentru că m-am îmbogățit subit, sub nici o formă. Pur și simplu pentru că mi-am adus aminte de ce spuneau părinții și cei din generația lor: ”Suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri ieftine!” Asta se întâmpla pe vremea când blugii erau o comoditate importată pe diverse canale neoficiale, gri sau negre. Eram mândru de acea pereche de blugi care a rezistat de zece ori mai mult ca oricare alți pantaloni pe care îi aveam.

Cei de la Otter Distribution (cu o rețea națională de peste 64 de magazine Tezyo, Otter, Salamander, Aldo, Clarks) m-au rugat să vă vorbesc despre pantofi. Desigur, cu ocazia lui Black Friday când vor avea reduceri de peste 19 milioane de lei, 150.000 de produse în stoc și peste 3000 de modele reduse în întreaga rețea de magazine Otter Distribution. Încep așadar cu experiențele mele personale.

Am ajuns la o vârstă la care încălțămintea a devenit mai importantă decât orice alt element de îmbrăcăminte. Primul lucru la care mă uit este confortul. Dacă nu mă simt bine în ei deja i-am șters de pe listă, chiar dacă îmi plac foarte mult cum arată. De asemenea, dacă mă simt excelent dar nu sunt atras de model, îmi justific mental faptul că mă simt bine în ei și există șansa să îi cumpăr.

Două reguli simple: călcâiul trebuie să stea o idee mai sus ca talpa piciorului iar talpa trebuie să fie rigidă. Astfel îți menții coloana dreaptă și ai șanse mai puține să ajungi la doctor.

Talpa este din nou foarte importantă, trebuie să fie de o rigiditate medie, să îți permită să îndoi piciorul fără efort însă să poată susține corect forma piciorului. Dacă este prea moale atunci poziția coloanei nu este bună atunci când îți lași greutatea pe picior. Adică la fiecare pas. De asemenea, o talpă de calitate nu se va toci repede, mai ales la călcâi pe interior, și nu îți va favoriza un pas făcut greșit.

Interiorul trebuie să fie comod. în funcție de croiala pantofului, dacă te strânge pe laterală, sau te bate în vârf nu îl cumpăra. Chiar dacă îți place extrem de mult modelul. Chinul va fi mai mare ca bucuria de a avea o pereche de pantofi frumoși. Apropo de asta, sunt sigur că pantofii în care te simți cel mai bine sunt cei mai vechi și mai uzați pe care îi ai în garderobă. Așa facem toți, și bărbații și femeile.

Acum, dacă tot vorbim de Black Friday mai trebuie să vă comunic că în rețeaua de magazine Otter și online pe otter.ro vor fi peste 1000 de modele reduse și un stoc de 95.000 de produse de la 30 de brand-uri printre care Otter, Clarks, Geox, Le Colonel, Pepe Jeans, Le Coq Sportif, New Balance, Bugatti, Epica, UGG, Emu. Prețurile vor începe de la 119 lei pentru categoria de marochinărie și 139 de lei pentru încălțăminte.

Vrei și niște ponturi cu reducere de 50%? Vezi mai jos. Cei de la Otter încep Black Friday, pe numele său de scenă #ReduceriLaFiecarePas la ora 00:00 pe 17 noiembrie pe otter.ro și la ora 10:00 în magazinele fizice.

Pentru domni

http://www.otter.ro/ghete-otter-negre-3529-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-otter-negre-7384-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-otter-negre-mb4309-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/pantofi-clarks-negri-6119345-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-clarks-negre-6120012-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/pantofi-geox-bleumarin-u44s7a-din-piele-intoarsa-110397

http://www.otter.ro/pantofi-geox-bleumarin-u44s7a-din-piele-intoarsa

http://www.otter.ro/pantofi-le-colonel-maro-43302-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/pantofi-le-colonel-bleumarin-43615-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/pantofi-le-colonel-bleumarin-47602-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/pantofi-pepe-jeans-negri-ms30368-din-piele-intoarsa

http://www.otter.ro/ghete-pepe-jeans-negre-ms50118-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-bugatti-gri-34431-din-piele-intoarsa

Pentru doamne

http://www.otter.ro/ghete-clarks-maro-6110936-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-geox-negre-d745ya-din-piele-ecologica-lacuita

http://www.otter.ro/cizme-pepe-jeans-negre-ls50265-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/pantofi-epica-fara-subcategorie-culoare-1289-din-material-textil

http://www.otter.ro/ghete-geox-negre-d745ya-din-piele-ecologica-lacuita

http://www.otter.ro/ghete-geox-fara-subcategorie-culoare-d746sb-din-piele-intoarsa

http://www.otter.ro/ghete-pepe-jeans-ls50289-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-clarks-negre-6127317-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/ghete-clarks-maro-6128228-din-piele-intoarsa

http://www.otter.ro/pantofi-epica-fara-subcategorie-culoare-1289-din-material-textil

http://www.otter.ro/cizme-pepe-jeans-negre-ls50265-din-piele-naturala

http://www.otter.ro/cizme-clarks-gri-6127488-din-nabuc