O poză dragă mie

familia-regala

Am descoperit prin calculator o poză dragă mie, veche ce-i drept de vreun an sau doi. Îmi face însă o mare onoare să o public. Şi vă promit şi o poveste despre familia regală, ceva mai încolo.

Ultimele articole

Articole recomandate

14 Comments

  1. draga george,crezi ca umbra casei(fostei)regale din Romania ajuta cu ceva la criza (deocamdata teoretica)din tara ??? S-au este un moft– o relatie– absolut trecatoare??? la ce te ajuta ??? la ce ne-ar ajuta ??? ca un fost episod politic din viata tarii mai merge dar in nici un caz nu poate reprezenta viitorul____ care din ei mai sint romani ???? nici nu stiu sa se exprime corect dupa atitia ani de exilat. Mi-ar place sa cred ca vor ra2mine un moment istoric frumos si neintinat de masinatiunile actuale d4in politica noastra In rest Sarbatori Fericite tuturor ( inclusiv fostei Case Regale )

  2. Sa inteleg ca esti promonarhie?Intr-adevar e o familie frumoasa si in afara de o usoara modestie predomina bunul simt si pastrarea valorilor.In rest ori se feresc de publicitate dar nu vad sa ia nici o atitudine fata de un eveniment din tara sau gresesc eu?

  3. Nu sunt nici pro şi nici anti-monarhie. Îmi este clar că România nu va mai fi niciodată condusă de un rege, deşi ţara resimte nevoia unui conducător cu mână forte şi viziune. Eu mă raportez la oamenii din poză prin experienţa mea personală. Cei pe care îi vedeţi (cel puţin toţi cei cu „sânge albastru”) m-au tratat de fiecare dată cu foarte mult bun simţ, căldură şi bunăvoinţă ne-obligatorii pentru statutul lor. Povestea vine şi ea curând.

  4. Mare norocos mai esti! Te invidiez si imi vine sa te ciufulesc ca ai atat noroc!… Apropo, stiai ca una din pasiunile mari a M.S. Mihai, au fost masinile si avioanele??!
    Un an nou cu bine vise implinite, iubirea pacea sufleteasca si intelepciunea sa iti fie mereu alaturi!
    La multi ani!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.