Nubia Red Magic 3 – Noul #1 de Gaming?

Când spui telefonul numărul unu de gaming trebuie să vii cu dovezi serioase. Păi să vedem, procesor Snapdragon 855, cel mai rapid până acum, chiar cu puțin overclocking și o răcire nesimțită. Este primul telefon despre care aud că are ventilator, care își face treaba extrem de bine. Adică ține procesorul chiar sub 40 de grade atunci când e nevoie.

Ecranul este un AMOLED la 90 Hz, și acum nu doar OnePlus 7 și Razer Phone se mai pot lăuda cu asta. Are o baterie imensă de 5000 mah și o încărcare suficient de rapidă plus butoane haptice pe lateralele telefonului. Ca să te poți bucura cu adevărat de joc și să nu te chinui doar cu touchscreen-ul.

Peste toate acestea vine prețul. 479 de euro în configurația testată de noi, mai că îți vine să te întrebi de ce costă cele de la concurența atât de mult.

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

  1. Ma uit mereu la tine George Buhnici îmi place forete mult ce faci, si cum testezi multe telefoane asi fi vrut ma car nubia ala ca este forete tere dar tot oneplus ramîne pe primul loc la mine, din pacte eu nu pot sa îmi permit nici macar oneplus 5t miar fi placut foarete mult un telefon de gameing ca nubia

  2. Bună George, chiar dacă nu este vorba despre acest telefon doresc să te întreb dacă xiaomi redmi note 7 pro va funcționa cu cartelele de telefonie din România. Mulțumesc aticipat.

  3. Salut tuturor,

    sunt fericitul posesor al unui NUBIA RED MAGIC 3, mare fan NUBIA, mai am un Z7, un Z17 si un Z17 Lite, pana acum numai Z17 a crapat (bateria nu mai rezista) dupa o utilizare destul de intensa pe jocuri, de restul sunt insa foarte multumit si acum.
    Nu ma hazardez sa recomand, fiecare trebuie sa-si achizitioneze telefonul numai in functie de ce anume are de gand sa faca cu el si sa fie atasat si de designul respectiv !
    Toate cele bune !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.