Nu uita! Am bilete de dat la Bucharest Ring!

Concursul îşi extinde – cu voia voastră – perioada de valabilitate până marţi seara, ora 20.00. Am primit multe idei interesante. Mai aştept însă una care să mă dea pe spate.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

9 Comments

 1. daca nu merge sa-ti lasi adresa pe ecran la reportajele proprii poti purta in timp ce apari pe sticla un tricou imprimat cu:
  „buhnici.ro
  informatie gratis despre lucruri care costa”

 2. revin, scuze pt double post (n-am gasit buton de edit)

  in loc de textul amintit mai sus pe tricou poti pune diverse teaser-e de genul:

  „cum aduci o masina din Germmania ?
  afli pe buhnici.ro”

  „calculator taxa auto ?
  gasesti pe buhnici.ro”

  sau preferatul meu:
  „cum a fost la bulgari ?
  intra pe buhnici.ro”

 3. First of all… imi place noul tau site. Si vorbeste un om care se pricepe la design. Desigur, exista alte 100 de site-uri cu layout mult mai bun, dar, noi trebuie sa remarcam ca e un pas pozitiv inainte… Si sa fiu on-topic, am si eu bilete la acest event. Mi le-au dat colegii mei de la ProMotor, na! Ne vedem acolo George!

 4. salutare tututor,

  George,

  Stiu ca e cam tarziu pt idei de promovare a blogului, dar ma gandesc ca o parere in plus n-ar strica, asa ca uite la ce m-am gandit :
  abtipilde pe numerele de inmatriculare ale colegilor, prietenilor,suporterilor,admiratorilor tai etc..
  Mi-a venit ideea asta mergand zilele trecute, intr-un service nu foarte cunoscut, iar omul dornic sa-si promoveze afacerea, a lipit cu acordul meu pe suportul numarului de inmatr, in partea de jos mai exact, un abtibild, cu numele site-ului, iar in continuarea acestuia, activitatea desfasurata.
  De ex,in cazul tau ar putea sa sune cam asa : http://www.buhnici.ro -„Informatii gratis depsre lucruri care costa”..sunt convins ca ar starni atentia multor persoane si in plus toata investitia asta nu te arde nici la buzunar :)))

  Succes,
  Bogdan

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.