NOUL REGE AL FOTOGRAFIEI DE PORTRET – HUAWEI P60 PRO – REVIEW COMPLET

Primul meu Huawei a fost un P8, care prin 2016 era cumva o alegere înțeleaptă în rândul telefoanelor mobile. Știu, a fost lansat în 2015, dar eu l-am luat un an mai târziu.

P30 a reprezentat o adevărată revoluție în domeniul fotografiei cu telefonul, și despre el o să auzi doar lucruri bune, chiar cum este folosit și în ziua de astăzi.

P50 Pro a trecut rapid pe lângă urechile noastre și nici nu îmi mai aduc aminte acum cum arată. P60 însă vine cu tehnologii noi și cu capabilități demne de luat în seamă pentru oricine vrea să facă fotografii, mai ales de portret, și mai ales cu camera de zoom.

Nu știu cum au reușit, dar ce iese de pe acea cameră pe modul portret este ușor confundabil cu o cameră foto DSLR de buget. Până la urmă fotografia depinde de lumină și de distanță, iar algoritmul lui Huawei face o treabă excepțională la acest capitol.

Vei obține rezultate bune și cu camera principală, cea de 1X, așa cum îți recomandăm noi de fiecare dată, însă faptul că acest telefon are o diafragmă variabilă, un inel care se închide și deschide fizic, la fel ca o cameră foto profesională, contează mai mult decât crezi.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.