Noul Realme GT 5G e TOP!

Cine nu a auzit de Realme să ridice mâna sus! De câțiva ani, Realme este prezent și în Europa, iar de câeva luni oficial și în România. Asta înseamnă garanție și suport rapide dar și prețuri ceva mai bune decât am văzut în trecut. Realme GT 5G este răspunsul producătorului la avalanșa de telefoane accesibile cu 5G însă cu o mică șmecherie. Spre deosebire de ceilalți producători care pun un modem capabil de 5G dar folosesc procesoare de nivel mediu, sau display-uri mai slabe, Realme GT 5G vine cu cel mai puternic procesor, Snapdragon 888 și cu un display Super AMOLED la 120 Hz. Mai exact cu tot ce are mai bun un telefon de top cu un preț aproape dublu. Bine, aproape tot, la camere nu suntem chiar atât de impresionați.

Chiar, să îl rugăm pe Andrei Brătucu să facă un review mai complex de camere pentru acest telefon? Ar fi o idee.

Prețul de plecare al lui Realme GT 5G este de doar 2499 lei pentru varianta cu 128 GB stocare și 8 GB RAM și urcă la 2799 Lei pentru cel cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Deja avem suficientă memorie RAM și stocare pentru a îl folosi fără probleme cel puțin doi ani, și lucrurile devin și mai interesante.

Dacă vrei să îl cumperi până pe data de 27 iunie, îl poți lua cu 2499 Lei pe cel cu 8 GB, împreună cu un Smartwatch Realme Watch S. E binevenit un cadou de aproximativ 300 de lei care se va înțelege chiar bine cu telefonul.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.