Noul meu telefon 5G

Samsung Galaxy S10 5G este singurul telefon care a rezistat cu foliile pe el timp de o săptămână. În mod normal le-aș fi scos din primul minut de unboxing, însă știam că trebuie să îl returnez repede și nu i-am găsit o carcasă pe măsură. S10 5G este puțin mai gros și mai lat decât un Samsung Galaxy S10+.

Sunt însă foarte hotărât să testez 5G-ul pe orice telefon posibil, ba chiar mi-am făcut două abonamente de 5G nelimitat, la doi operatori diferiți. Să știi că sunt oferte bune care pornesc de la 17 euro pe lună. Ce vremuri trăim, avem internet nelimitat 4G și 5G la prețul a 5 cafele bune. Abia aștept să văd ce rezervă viitorul.

Până atunci, prezentul se traduce într-un ecran de 7.2 inci pe care l-am mai testat. Este vorba de Huawei Mate 20X în varianta cu 5G. Este imens și asta-mi dă dureri de cap, mai ales că și cu S10 5G am avut probleme de acomodare. Modemul 5G este mai mare și consumă mult mai multă energie, de-asta producătorii bun baterii cu capacitate mai mare. Și de-aici și telefoanele mai voluminoase.

Doar că Huawei nu respectă această regulă cu Mate 20X. Bateria este mai mică decât la versiunea 4G, adică are 4200 mAh, în loc de 5000 mAh. Sunt tare curios de autonomia lui și dacă acest telefon mă va ține o zi întreagă. Am două SIM-uri în el, ambele cu 5G, dar care nu merg în același timp pe rețeaua mai rapidă. Revin cu impresii după o perioadă mai lungă de testare.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.