Categorie: General

Noul iPhone 6S e pe val. Prețurile anunțate de Vodafone pentru România (P)

Vodafone iPhone
Am stabilit deja încă de acum câteva zile că noul iPhone 6S este cel mai rapid telefon de la Apple pe care l-am testat deja. Dacă ești fan al mărcii și ai nevoie de un telefon nou, 6S e pentru tine. Probabil așa au gândit ceilalți 12 milioane care l-au comandat din primul weekend după lansare în străinătate. Vestea bună este că deja poate fi precomandat la noi iar de pe 9 octombrie îl poți avea cu contract, garanție și tot tacâmul. Vodafone va ține deschise, in noaptea de 8 spre 9 octombrie, peste 15 magazine proprii si ale partenerilor din intreaga tara tocmai pentru asta.

Nu doar iPhone 6S ci și 6S Plus va fi de găsit în toate magazinele, online și la parteneri. Dacă nu vrei să pui bani jos îl poți lua cu abonamentul RED 89. iPhone 6s Plus vine fără nicio plată pe loc la abonamentul de 99 euro.

Mai multe detalii vor fi disponibile in curand pe pagina de Facebook Vodafone Romania – https://www.facebook.com/vodafonero/ și pe pagina dedicată iPhone pe site-ul Vodafone – http://www.vodafone.ro/iphone/