NOKIA 8.1 – MERITĂ SAU NU?

Aceasta este întrebarea, nu numai pentru acest telefon ci și pentru orice alt lucrur pe care trebuie să dai banii. Nokia 8.1 este destul de căutat, mai ales în secțiunea de comentarii de pe YouTube și dacă în ultima vreme am pus pe masa de review doar vârfuri de gamă, telefoane de top, era timpul să mai coborâm puțin ștacheta.

La prima vedere arată bine din toate unghiurile. Ramă de aluminiu, sticlă pe față și pe spate, un ecran mare și două camere proeminente pe spate, acolo deasupra notației Android One. Pe scurt, Android One este o versiune de Android pe care producătorii nu o pot customiza și modifica atât de mult și care va primi update-uri foarte rapid, în cazul lui Nokia cam în același timp cu telefoanele etalon de la Google, Pixel-urile.

Și pe hârtie, la nivel de specificații Nokia 8.1 atrage destul de mult, mai ales că este ținut activ în ofertele operatorilor. Dar totuși, merită cei 1500-1600 de lei la liber? Hai să ne lămurim în review-ul de mai jos pentru că după ce l-am întors pe toate părțile nu pot spune că am găsit ceva super special la el. Totul pare super în regulă și parcă nu iese în evidență mai cu nimic. Parcă..

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. Salutare…sunt in impas..am nevoie de o parere, un sfat….Samsung Galaxy A30 sau Honor 8X..ma intereseaza si performanta dar si aspectul, care este mai frumos pentru o doamna..
    ..sau alte pareri..
    Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.