Pentru prima dată la Roma ca turist cu Nikon D3200

Am fost la Roma de vreo 4-5 ori deja. De fiecare dată cu treabă pentru știri. În goana către o filmare sau o transmisiune am trecut de zeci de ori pe lângă Vatican, Coloseu, Campidoglio și altele. AM înghițIT în sec și mi-am promis în minte că voi reveni în timpul liber ca turist. Ceea ce am făcut zilele trecute.

Nu trebuie să fii expert ca să faci cele mai bune poze. Nikon D3200 iartă şi cele mai stângace greşeli ale unui amator înghiţit de pasiunea fotografiatului. O demonstrează setul de fotografii făcute prin Roma. Atât obiectivul wide, cât şi cel standard au surprins momente frumoase. Ne-a ajutat lumina reglată perfect de bunul Dumnezeu și un oraș care respiră istorie. Oamenii mei dragi sunt însă cea mai frumoasă poveste.

Aștept impresiile voastre. Mă las ori nu de fotografiat?

Au participat și s-au lăsat pozați: Andressa, Laura Cosoi, Andreea Stan, Cabral, eCostin, Cristian Șuțu, Alex Negrea, carabinieri și mulți alți turiști îndrăgostiți de Roma.

Fotografii mai multe și mai mari pe contul meu de facebook.

Ultimele articole

Articole recomandate

16 Comments

 1. Este imposibil sa nu scoti o poza buna cu un DSLR indiferent cat de amator esti.
  Nu ai de ce sa te lasi de fotografiat, ba mai mult daca ai timp poti sa inveti foarte multe pentru ca un DSLR este un aparat foto foarte complex si de fiecare data te va surprinde cu posibilitatea de a face o multitudine de setari la expozitiune, diafragma etc. Trebuie doar sa-ti bagi nasul prin in el in modul manual.
  Dar atunci cand vrei o poza rapida, mergi pe Auto si va fi foarte bine.

 2. Stai putin, cum de nu ti-ai luat Canon 60d?
  Pe el mosule!

  Vazand pozele imi dau seama ca poate un D3200 in lipseste mie. Ma gandeam la D7000 sau 7D dar sunt prea mari pentru vacante.

 3. Frumoase poze…insa ai folosit un fish eye si apar distorsiuni foarte suparatoare. In rest…pozele sunt frumoase, cel de sus a dat drumul la blitz-ul natural numit soare, si cam multa reclama. Daca nu era recalama faceai poze cu 2 aparate de marci diferite( Nikon vs Canon) ca sa apara ca un test practic comparativ.

 4. Mulțumesc tuturor pentru aprecieri. Am folosit obiectivul stock 18-55 si un fisheye Nikon. Am mai folosit și un tele pentru câteva portrete. Nu sunt expert, așa că nu insistați cu detaliile. Pot să vă spun că am fost ajutat să setez camera pentru condițiile de fotografiere de acolo. Partea cea mai importantă a fost cu ISO pe automat.

 5. Se vede un pic de graba, se vede ca uneori emotia te-a facut sa uiti de regulile de compozitie si se vede ca uneori ai folosit regulile cala carte, poate chiar prea ca la carte.
  Dpmdv ai ce alege de acolo chiar si pt o publicatie in domeniul foto.
  Stiu ca articolul este vechi dar mi-as dori sa stiu daca aparatul este al tau si daca ai ceva de criticat dpdv al numarului mare de mpx.
  Felicitari pentru toata munca ta – blog, emisiune etc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.