Nespresso Black Friday 2021 – Ponturi și Oferte

Și în acest an prietenii noștri de la Nespresso au oferte interesante pe site, de la esspresoare, atenție, cu doi de s nu ”expresoare”, precum și la pachetele cele mai populare de cafea și accesorii. Au ajuns deja la 30 de sortimente originale de capsule de cafea Nespresso și au și un abonament personalizabil în funcție de câtă cafea consumi în fiecare lună. Și la acesta au 10% reducere.

La capitolul esspresoare nouă ne place forma clasică a lui Citiz & Milk, un combo ideal pentru cei care vor un aparat clasic cu o performanță bună. Și acesta este acum redus cu 20% și mai vine și cu 70 de capsule cafea cadou. Adică cam câtă cafea beau două persoane într-o lună în fiecare dimineață.

Abonamentele de cafea sunt din nou o afacere pe termen lung. Nu îți mai bați capul că ai rămas fără cafea, poți să îți alegi orice sortiment vrei în ce cantitate dorești și astfel să explorezi mai multe gusturi și ți le mai aduce și curierul la ușă. Pentru 61 de capsule de exemplu, cât beau două persoane într-o lună la o cafea pe zi, costul este de 99 de lei și primești și 10% în plus.

Apropo, dacă nu ai încercat până acum decât câteva sortimente de cafea, un Discovery Box cu 25% reducere e pachetul complet de inițiere în aromele de la Nespresso. Acum și cu 25% mai ieftin.

Iar dacă vrei să te mândrești cu cafeaua pe care o bei sau pur și simplu îi plac produsele de calitate, un set de cești Espresso Origin sunt o alegere cel puțin interesantă. Cred că au vreo 10 variante de cești și căni mai mari pentru cafea dacă nu ești pasionat de espreso-ul ”scurt”.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.