De ce mutăm testele auto pe Cavaleria.ro

Buhnici Youtube

Au fost 8 ani fantastici dar abia ne încălzim. Urmărești cel mai vizionat blog cu teste video de mașini din România și cel mai probabil din zona asta de lume. Un blog care a evoluat de la un simplu clip tras cu un Nokia N95 într-un giratoriu până la DSLR-uri, lavaliere, drone, slidere și macarale. Livrăm lunar aproape 10 milioane de minute de video, mai mult decât orice emisiune auto sau canal YouTube din România. Sincer, eu sunt uimit că zilnic vin oameni noi și se abonează. Tocmai am sărit de pragul de 100.000 de subscriberi și cred că este enorm pentru un blog personal. Poate prea mult.

Și totuși! Avem această discuție de mai bine de un an. De ce să mutăm testele auto de pe www.buhnici.ro pe orice altceva? Pentru că trebuie să evoluăm.

Hai să o spunem pe șleau. Blogul meu nu produce mai nimic de pe urma testelor auto. Banii pe care YouTube îi plătește pentru publicitatea de pe canal sunt mărunțiș. Și totuși, după ce am investit în echipamente și filmări cât să îmi iau un apartament, mi-am dat seama că dacă aș încerca să fac profit de pe urma testelor aș intra în aceeași capcană ca revistele auto și emisiunile falimentare. Nu poți lua bani de la mărcile auto ca apoi să spui tot adevărul. Dar asta știați și voi deja.

De aceea o să fac o nebunie. O să păstrez testele și o să continui să investesc în ele. Nu le vând, nu o să tai bilete la intrare. Planul e altul.

Ne mutăm pe Cavaleria.ro pentru că acolo vreau să creștem o comunitate de oameni deștepți. Am luat experiența de pe www.buhnici.ro și am extins ideile care stau la baza blogului spre toate domeniile care mă interesează. De la automobile și gătit până la relații și călătorii. Încă mai caut rețeta profitului dar știu că înainte de toate trebuie să scriem și să filmăm numai lucrurile care ne plac. Așa că te încurajez să urmărești de acum toate testele auto noi pe www.cavaleria.ro

Începem cu un test foarte așteptat. Noul Porsche Cayenne.

Ultimele articole

Articole recomandate

71 Comments

 1. Salut George, ce masina mi-ai recomanda pana in 12.000-13.000 Euro (masina second-hand), eu tind spre Audi A4 B8, VW Passat CC si Audi A6 C6 Facelift, astept raspunsul tau. Multumesc ;)

 2. Salut, George, am vrut sa cumpăr un E-class, w212 dar urcând in el, am avut senzația idioată că:
  1-Volanul e nițel spre stanga față de mijlocul scaunului șoferului, și
  2-Volanul nu e paralel cu scaunul șoferului.
  Am masurat cu mijloace rudimentare, ce-i drept si sunt sigur acum ca nu e numai o iluzie optica (din cauza faptului ca tunelul median e mult mai lat decat la modelele anterioare). Aceeasi senzatie o am si in C-class si in GLC.
  Totusi nu-mi vine sa cred ca nimeni n-a observat „iluzia” asta (dpdv meu de vedere o certitudine). Sa vezi cor de urlaturi cand o sa pun intrebarea asta in revistele auto nemtesti!
  Tu ce parere ai?
  Marius

 3. Salut . Am si eu o întrebare : ce e mai ieftin la piese si întreținere,confortabil , puternic , economic , cât de cât frumos .. Sa nu bată a vechi si sa își merite 3500-4000 € . Am 24 ani si am pus ochii pe câteva golf 5(1.4 1.6 ??) , c4 , 159 , ceed , focus , 407 , i30 , c180 , Toledo si nu știu ce m-ar coafa . Câteva idei si argumente Mi-ar prinde bine . Ms

 4. Salut George,

  1.masina de oras,condusa de sotie, doar 2-3 % din km condusa extraurban
  2.fara prea mari pretentii sportive,spre deloc chiar !
  3.dimensiuni rezonabile ca lungime,sotia foarte inalta,copilul la fel

  Ce-mi recomandati ?

  multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.