Mulțumesc pentru 2013!

George Buhnici avion

Sunteți de milioane. La propriu! 2013 este cel mai bun an din istoria blogului și a făcut deja cât ceilalți 5 dinainte la un loc. E anul în care am testat mașini, telefoane, tablete, televizoare, camere și chiar biciclete electrice… Am citit și am răspuns la mii de comentarii, am scris sute de articole, m-am distrat teribil și trag de seamă că nu sunt singurul.

Așa arată cifrele blogului:

Analytics www.buhnici.ro

Pentru 2014 cred și mai mult în testele video. Încrederea voastră în clipurile mele înseamnă enorm. Cele aproape 500 de clipuri au strâns peste 27 de milioane de minute vizionate anul acesta. Mai mult de câte un minut de video pentru fiecare român. Iar asta e WOW. E motivul care mă împinge înainte să investesc timp, energie și bani în teste mai bune și câteva noutăți care să le facă mai frumoase.

Analytics Buhnici YouTube

Ce vrei mai mult? Ce vrei mai bine? Ce crezi că poate fi îmbunătățit? Scrie un comentariu și poate o urare.

Ultimele articole

Articole recomandate

100 Comments

  1. Salut, domnule George! La multi ani! Ziceai mai sus de o intalnire cu fanii…Tare mi-ar place sa te intalnesc. Asteptam un articol cu data si locul intalnirii(ar trebui unul maaare). P.S. De la 2014 ce smartaphone astepti?

  2. Salut!

    N-ar strica mai multe video comparison pe partea de telefonie. Gen PocketNow de pe youtube dar in nota ta originala.

    Mult succes in continuare si spor la treaba!

  3. Felicitari Dl Buhnici. Marturisesc, este singurul blog pe care-l urmaresc si-mi place. Imi placea si mai mult pana sa apara colegul Marian. Succes in continuare!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.