Motorola Edge 30 Pro – Performanță de flagship

De cele mai multe ori, atunci când se lansează un procesor nou, prima dată el ajunge pe telefoane de peste 1000 de euro. De exemplu pe Galaxy S22+ și Ultra, cele care se vând în SUA. Dacă vrei performanță de top, o primești doar în schimbul unei sume exorbitante în primele șase luni.

Apoi apar telefoane ca Motorola Edge 30 Pro, pe care îl avem acum la review, care se bucură și el de un procesor de top și caracteristici pe măsură. Vor urma cu siguranță și variante de la Nubia sau RedMagic, cu același procesor și specificații, la un buget și mai redus.

Așadar, ce oferă Motorola Edge 30 Pro la 3999 de lei, și unde au fost reduse costurile, teoretic. Este un flagship echilibrat sau are minusuri care te vor face să te îndrepți către altceva. Îl compar aici cu un S22+ care la 256 GB stocare costă nu mai puțin de 5500 de lei. Sau un iPhone 13 Pro cu 256 GB care este 6300 de lei. Știu, salariile nu au crescut mai deloc, iar inflația e mai mare ca oricând.

Aceasta e realitatea despre care vorbeam cu Cristian Onețiu acum câteva luni, produsele și serviciile premium, de top, vor fi și mai scumpe. 

Să ne întoarcem la telefon. Moto Edge 30 Pro, sau Motorola pentru că au revenit la denumirea pe care o știam cu toții în România pentru că Moto devenise puțin confuz și nu era atât de ușor de recunoscut în memoria celor care au avut și telefoane cu butoane, este din punct de vedere hardware un top performer.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.