Categorie: Editorial

No more trollolo!

Începând cu acest articol am reintrodus moderarea comentariilor. Vă încurajez să comentați în continuare însă voi fi nevoit să vă citesc și să vă aprob înainte să se vadă comentariul pe site. Din păcate asta va face ca de multe ori să dureze chiar și câteva ore până voi avea timp să moderez comentariul și să fie publicat.

Am studiat și opțiunea logării prin facebook dar nu rezolvă problema pentru că nu vreau să oblig pe toată lumea să își facă pagină pe rețeaua de socializare. Nu vreau să însăpresc nici dicționarul filtrului de spam ca să nu ajungem la erori nedorite. Mai studiez și alte opțiuni. Poate un nivel de acces VIP pentru utilizatorii verificați. Rămâne de studiat.

Decizia nu are legătură cu subiectul vreunui articol ci cu o avalanșă de comentarii jignitoare din alte postări. Am luat măsuri pe care nu mi le doream și am trimis chiar și câteva reclamații autorităților competente.

Din păcate mai există și astfel de oameni. Din fericire sunt rarisimi și vă mulțumesc că marea majoritate sunteți oameni normali. Așa cum am mai spus, pentru mine comunitatea construită în jurul acestui blog e cea mai importantă. Nu vreau ca din cauza unor jigniri să stricăm asta. Ideile pe care le punem la un loc sunt mai valoroase decât orice.