Monitorul cu Internet și Office – Samsung Smart Monitor M5

Ai mai văzut monitor care să vină cu telecomandă de TV? Dacă răspunsul este nu, atunci nici eu. Acesta este Samsung Smart Monitor M5, un monitor care este gândit să funcționeze de unul singur doar dacă îl conectezi la rețeaua de WiFi.

Există două versiuni cu această denumire iar diferența principală între ele este diagonala și desigur prețul. Cel pe care îl avem noi la teste este cel de 27 de inci, dar dacă preferi un ecran mai mare, lucru pe care ți-l recomand, alege-l pe cel de 32 de inci. Sau dacă vrei performanțe, conectivitate și rezoluție mai bune caută Samsung Smart Monitor M7, acela este deja 4K.

Pe scurt, acesta este înlocuitorul unui computer pentru cineva care nu are nevoie decât să navigheze pe internet, să se uite la clipuri pe YouTube, Netflix, Amazon Prime ori chiar HBO Go și eventual să lucreze în Microsoft Office. Da, are suita de Office preinstalată și nu trebuie decât să te loghezi cu contul tău. În plus, te poți conecta și la computerul tău cu Windows sau chiar MacOS prin Remote Desktop, ori chiar să folosești telefonul tău Galaxy cu DEX. Am testat toate aceste tipuri de conexiuni și dacă vrei să te lămurești mai bine dacă acest gadget este pentru tine urmărește clipul de mai jos.

Eu îl văd ca înlocuitor de laptop, desktop sau chiar televizor acasă într-o cameră mai mică. Îl văd utilizat pentru părinți și bunici care nu au cerințe mari de la un computer, și chiar și de copii pentru școală. L-aș pune chiar și în bucătărie ca să mă uit la seriale ori la rețete pe YouTube. Da știu, nu se uită nimeni la rețete pe YouTube când gătește, nu știu de ce tot văd funcționalitatea asta în reclame.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.