Categorie: Auto

Model nou de țeapă cu mașini SH – Divorțata din Germania

Divorțata din acest serial cu țepe nu este nici “MILF” și nici “divorce”. Poate mai degrabă vreun pușcăriaș transpirat și stătut. Dacă nu este, ar trebui să devină cât mai curând. Mulțumiri lui Costin care mi-a trimis conversația și care s-a gândit la binele vostru.

Date: Sat, 7 Mar 2015 22:49:13 +0200
To: simo.flor89@hotmail.com

Am inteles povestea vietii dvs.
Presupun ca doriti sa va trimit niste bani in avans sa veniti in Romania ca sa nu faceti drumul de pomana:)))
E veche schema.Acum nu mai e cu batranii din Germania e cu sotia divortata :)))

—————————–

On 07 Mar 2015, at 22:04, Calapod F Simona wrote:

Buna seara,

Am primit mesajul dumneavoastra in legatura cu masina mea Skoda Octavia din anul 2008 pe care am pus o la pretul 3100 euro. Masina este in stare perfecta de functionare si nu are absolut nici o problema tehnica sau estetica.

Nu a fost niciodata implicata in accidente si interiorul este ingrijit si nu prezinta urme de uzura, dealtfel am si carte service cu toate reviziile trecute.

Ca sa depasim negocierile si tiganelile legate de pręt va spun ca o las la 3000 euro, dar nici un euro sub acest pręt.

Nu vreau sa par nepoliticoasa, dar momentan nu mai vreau sa vorbesc la telefon pana nu sunt convinsa ca doriti intradevar sa cumparati masina. Eu inteleg ca este normal sa ceri detalii, dar sunt multi care pun 10 intrebari din care 5 nu isi au rostul si foarte multi propun sume derizorii si vor negocieri duse pana la nesimtire.
Masina am cumparat in anul 2011 din Germania impreuna cu sotul meu si este inmatriculata in Romania, am platit taxa la prima inmatriculare si nu am recuperat o, la vremea aceea nu era foarte mare. Eu sunt plecata la munca in Germania. Aici am grija de o doamna in varsta si de gospodaria dansei. Masina este in Bucuresti, acolo am eu domiciliu si am lasat o intr un garaj inchiriat.

Doresc sa vand masina deoarece am un credit la Piraeus bank cu care am ramas in urma si mi au pus niste penaliati foarte mari. Vreau sa achit anticipat deoarece am avut neplacuta surpriza sa dau de aceasta banca pana si aici in Berlin, si chiar nu mi doresc sa fiu considerata o infractoare pentru un credit neplatit. In toamna anului trecut am divortat iar sotul meu a plecat in Spania iar eu sunt momentan in Germania la periferia orasului Berlin.

Cand m am hotarat sa vand masina am luat in calcul ca trebuie sa fac un drum pana acasa pentru vanzare, deci nu ar fi asta o problema, as putea sa vin in 2 zile in tara dar as vrea sa fiu sigura ca dvs chiar doriti sa cumparati masina si aveti banii necesari. Va dati seama ca nu as putea sa fac un drum doar sa vedeti masina fara sa o cumparati. Din partea mea nu este problema sa mergem in service pentru verificare, dar am rugamintea ca dvs sa platiti factura la service pentru constatare.

Daca va place masina astept un raspuns de la dumneavoastra.

Va multumesc