Moartea unui copăcel

Uite aşa se face loc pentru o parcare nouă. Un copăcel care a avut tupeul să se prindă pe marginea drumului plăteşte cu moartea în numai 1 minut.  Scena s-a petrecut azi pe Bulevardul Expoziţiei.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

 1. Spatiu verde din Bucuresti ese insuficient si iata ce se intampla saptamana trecuta pe Virtutii (directia Crangasi- Pasaj Lujerului): „Domnul Primar” al sectorului 6 a considerat ca exista prea mult spatiu verde pe aceasta portiune si s-a gandit sa „scape” de-o parte din el. Cum?
  Simplu, un excavator a scos din pamant copacii care incomodau si totodata si iarba aferenta pe bucatile respective, situate in fata blocurilor. In locul lor au aparut noi locuri de parcare. Oricum, fata de cum era inaite spatiul verde s-a diminuat destul de mult si au murit destui copaci tineri.

 2. Din păcate dorința de îmbogățire a unora, dar mai ales mijloacele prin care o realizează nu vor avea repercusiuni decât peste aproximativ 20-30 de ani, să nu zic 40.

  Încălzirea globală și-a făcut de mult simțită prezența. Face omenirea ceva concret în privința asta? Răspunsul este unul cât se poate de categoric: NU. Toate lucrurile astea le vom simți pe pielea noastră și copiii noștri pe a lor, peste perioada amintită mai sus. Chestia e că odată început procesul de încălzire acesta se desfășoară într-un ritm din ce în ce mai alert de la an la an.

  (Și) Din punctul de vedere al schimbării climei și implicit al posibilelor boli care apar mult mai devreme raportat la vârsta individului, copiii și nepoții noștri vor avea viață grea. Dar și mai greu va fi să repare ce au făcut stră-stră-bunicii lor. ;)

 3. Din pacate la noi pe spatiile verzi se planteaza blocuri , pentru ca , deh , a descoperit si romanul imobiliarele . Spatii verzi care exista de ani de zile , pe care oamenii le-au ingrijit cum au putut , sunt scoase de sub incidenta legii care interzice constructiile pe terenuri cu spatii verzi foarte simplu : in planurile noastre de urbanism sau ce or fi , ele figureaza ca teren viran , nu conteaza ca unii au pus suflet , bani si munca sa creeze ceva aparent nefolositor pentru regii betonului armat . Stiti ce ar fi culmea culmilor? La orice reclamatie a noastra privind distrugerea unor spatii verzi , sa primim si amenzi pentru transformarea fara drept si autorizatie a terenurilor desemnate de autoritatile locale drept terenuri virane .
  In completare la problema incalzirii globale , lucru demonstrat , as mai vrea sa vad si urmarile unui cutremur ca cel din Turcia pentru toate ingineriile imobiliare facute repede si cu profit maxim de potentatii zilei .

 4. Imi imaginez cum este sa traiesti in capitala intre blocurile acelea inalte mai vechi mai noi si strazi fara spatiu verde mai ales pe caldurile acestea cand ajunge asfaltul sa se incinga si betonul din imprejur +++ poluarea produsa de autovehicule.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.