Mi-am pus singur folie pe smartphone, smartwatch și pe tabletă

 

Exagerez, am avut ajutoare. Și tot nu am terminat prea repede.

Să știți că nu m-a lovit așa dintr-o dată grija pentru gadget-uri. Eu am grijă de ele, însă în prima zi pe șantier mi-a intrat noroi bentonitic în difuzorul telefonului. Și nici măcar nu am lucrat eu cu mașinăria aia. După aceea m-am gândit de două ori înainte să îl scot din buzunar.

Nu sunt deloc adeptul foliilor, deși o carcasă aș pune imediat pe un telefon nou. Mai puțin pe S8+, sunt curios cât rezistă jucăria asta de sticlă.

Așadar, dacă tot merg pe șantier aproape zilnic, cei de la Smart Protection m-au provocat să îmi ”înfoliez” singur gadget-urile. Trebuie să vă spun că nu am mai pus niciodată folie, de orice fel, pe un telefon sau orice ecran. Eu sunt acela care de obicei le dă jos. Chiar și de la prieteni, mai ales de pe televizoare și în mod special de pe telecomenzile acestora.

Într-un final am reușit, și pot să vă spun că a fost chiar mai ușor decât mă așteptam. Soluția aia face toți banii. O să fac o comandă de 10 litri ca să am trei ani de acum încolo. Vedeți în clipul de mai jos cum ne-am distrat, mai ales pe seama telefonului lui Edi, care a fost cobaiul la testul de zgârieturi.

Așadar, dacă vrei una din foliile de mai jos lasa-mi un comentariu în articol. Atenție, sunt moderate, și vor apărea poate mai târziu, se înregistrează ora la care a fost postat și voi alege în câteva zile la care dintre voi ajung. Primul venit, primul servit. Mi-au mai rămas folii pentru:

Apple Watch 38 mm – două bucăți

Apple Watch 42 mm – o bucată

Fenix 3 – o bucată

Huawei W1 – o bucată

Samsung Galaxy S8 – două bucăți

Samsung Galaxy S8+ – o bucată

GoPro 4 Session – o bucată

Ultimele articole

Articole recomandate

159 Comments

  1. Am pus folia Classic Smart Protection pe un Mate 20 PRO. Este geniala, serviciul excelent, livrarea in mai putin de 24H ( Comanda data la ora 14 pe data de 10 ajunsa la ora 11:30 pe data de 11. ) Pe langa asta ti se ofera reduceri masive, garantie, inlocuire dupa mai mult de 6 luni la 35 de lei? Fericit sa platesc pentru un brand romanesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.