Merg la Comic Con să mă joc Link Twin

logo

V-am spus că ne vedem la Comic Con, nu? Acolo unde îți poți face un selfie cu actorii care îi interpretează pe Tywin Lannister și Lucifer din Supernatural. Ba poți să te așezi și pe tronul din fier din Game of Thrones. Ca să nu mai spun de toate fetele frumoase care vin acolo pentru cosplay.

Eu, dacă aș fi în locul tău, mi-aș face temele mai repede. Dacă ai trecut de perioada aia obligatorie din viață, așază-te în fața computerului și apucă-te de creat. Da, exact. Tocmai te-am trimis la computer. Nu să te joci, ci să creezi jocuri. Orice fel de joc. Lucrurile spontane sunt cele mai creative.

Un exemplu bun în acest sens este jocul Link Twin. A luat naștere în urma unui game jam intern organizat de Amber Studio. Este un joc de puzzle și strategie, unde jucătorul are ca scop poziționarea a două personaje, concomitent într-un nivel, astfel încât fiecare dintre ele să corespundă uneia dintre ieșiri. Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, va descoperi noi tehnici de a folosi obiectele din joc pentru a finaliza fiecare nivel. Dacă sună tentant, poți să-l testezi, până pe 5 iunie, la capsula Amber din cadrul Romanian Design Week. Crezi că au fost o sută de oameni care au lucrat la el? Nu, doar opt, timp de șase luni, pe lângă alte proiecte mai importante.

Programarea e puțin diferită. Îți oferă șansa să construiești din timp o companie de succes. Matematica nu minte. Ia un joc ce se vinde cu doi euro, din care un euro îl plătești pentru creație și pentru promovare și care are 100.000 de download-uri în doar câteva luni. După un calcul rapid ai cam 50.000 euro. Plus satisfacția că ai lucrat la ceva al tău.

Așadar, ce a rămas că faci cu timpul tău liber?

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.