Memento!

Dacă ai donat sânge când ţi-am spus ultima oară, de pe acum poţi merge din nou să faci un bine. Senzaţia de om întreg este garantată şi inclusă plus analizele gratis şi bonuri de masă de 50 RON, reducere pe RATB şi o zi liberă de la muncă. Unde mai pui că o să primeşti o mare bilă albă… la cine ştiu eu.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

8 Comments

  1. George am citit intr-o prima faza articolul tau si apoi ce a scris Piligonas si cred ca nu a facut-o.Doar ca citeaza dupa un scriitor, un anumit citat ce nu merge deloc in cazul de fata.

  2. da, foarte frumos! Bravo, tot respectul meu.. Eu din pacate nu pot dona, pentru ca nu indeplinesc criteriile care tin de raportul greutate/inaltime. Am fost si eu acum vreo 2 ani cu niste prieteni cand au donat sange si mi s-a parut dezolant cand am vazut ca lumea se duce doneaza sange si spune „pentru cutare”, nu mi se pare corect :) ceilalti care nu au apartinatori, ce fac? nu mai au dreptul la transfuzie.. sau li se da cu portia? in fine.. e Romania.. si-mi mai aduc aminte ca erau atat de multi amarati care venisera pentru a nu stiu cata oara la donare numai pentru masa aia calda de acolo, alimentele pe care le dadeau acasa si banii (atunci nu se dadeau bonuri parca). Stiu ca era unul care venise la o luna dupa prima transfuzie si plangea tocmai pentru ca nu mai poate dona din nou si n-are ce le da copiilor de mancare…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.