Maşini noi la juma’ de preţ

Criza îşi arată rău colţii şi este totuşi vară. Sezonul când lucrurile ar mai trebui mişcate de nevoia de mişcare a românilor în coloană către litoralul românesc sau mai bun, adică bulgăresc, turcesc, grecesc etc. urneşte greu vânzările care au ajuns la nivelul lui 2007. Însă nu despre criză vreau să vorbesc din nou, ci despre unul dintre efectele neaşteptate ale acesteia.

Este prima dată când văd maşini noi, cu zero kilometri la bord, vândute la jumătate din preţul de listă. mai mult în cel mai recent editorial scris pentru ProMotor.ro

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

8 Comments

 1. Si la jumatate din pret unele marci tot sant scumpe.
  O intrebare,in vest in Germania de exemplu pretul masinilor second-hand va creste sau va scadea in urmatoarea jumatate de an?

 2. cam rarute articolele pe acest blog domnule buhnici george…! inainte parca era muuult mai bine, comentarii, articole interesante…ori se manifesta CRIZA (asa – zisa) si in materie de articole noi si interesante?
  apropo de criza de care se tot vorbeste – TOATE STATELE, INCLUSIV USA, SI-AU REVENIT, NOUA DENUMIRE ESTE ASA: CRIZA MONDIALA CARE AFECTEAZA DOAR ROMANIA (bineinteles de 19 – 20 ani)! asa ca nu mai trebuie interpretata in fel si chip ptr ca statele civilizate ale lumii si-au revenit si nu se mai bate moneda pe chestia asta!
  revenind george, as vrea sa citesc in continuare articole noi despre orice subiect! SPER CA NU TE-A AFECTAT CRIZA SI PE TINE! Cu respect, BOGDAN!

 3. @Bogdan – Ba da, m-a afectat criza financiară aşa că trebuie să muncesc mai mult, iar cum blogul este doar un hobby care nu aduce profit… scriu când pot şi am timp. Dacă eşti de acord să dai câte un leu de fiecare dată când intri, atunci îmi schim serviciul în blogger profesionist. 1RON pe zi de la fiecare cititor mi-ar rezolva problemele, însă asta nu are cum să se întâmple, nu-i aşa?

 4. Draga George,
  Apropos de articolul cu tva -ul rostogolit de pe pro tv , as vrea sa iti mai dau o idee, pentru un articol.
  Masinile vandute in targurile auto din Cluj Napoca si nu numai, masini achizitionate din state membre U.E. de catre persoane juridice , inregistrate in Romania ca fiind platitoare de tva , aceste persoane au masini la vanzare ,pentru care emit si facturi , culmea, cu ” tva inclus si nedeductibil”.Daca anul trecut s-au inmatriculat in Ro 300.000 auto rulate , sa zicem cu o medie de 7.000 euro pe unitate,rezulta ca taxa pe valoare adaugata , care ar fi trebuit varsata bugetului este undeva la 400 milionane euro .Cred ca ar trebui tras un semnal de alarma in aceasta directie , mai ales ca cei de la Garda Financiara ridica neputinciosi din umeri,Cat mai poate dura?

 5. si ce crezi tu ca se intamplau cu aia 400 de milioane ? le era mai bine romanilor cu ei ? Nu . Tot smecherii ii imparteau . Cum statul a pus o taxa ilegala asa si unii incearca sa o ocoleasca prin diverse metode : tva , bulgaria etc . Sa nu plangem statul de mila doar avem cea mai scumpa autostrada din lume . Avem bani

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.