Maşini furate la bulgari

1 Mai muncitoresc a început fără o secundă de odihnă pentru oamenii muncii din mafia bulgărească. Au dispărut din staţiunea Nisipurile de aur 3 BMW-uri. Un seria3, un X6 şi un X5. Ultimul îi aparţine primarului din Clejani, care a declanşat un scandal monstru în faţa hotelului Melia (cinci stele) unde este cazat.

Deja vu, exact ca în anii trecuţi când am filmat poveşti similare, maşinile au dispărut din faţa hotelului, de sub camerele de supraveghere şi de sub nasul paznicilor.

Întâmplător sau nu, hotelul îşi declină răspunderea pentru că exact locurile acelea nu fac parte din zona păzită.

Până acum se furau Passat-uri, acum văd că s-a trecut la BMW.

Dacă veniţi pe la bulgari, fiţi cu băgare de seamă.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

13 Comments

  1. Romeo, romanii care raman fara masini in Bulgaria, or fi avand casco dar degeaba…pt ca isi lasa actele masinii si chiar actele personale in masina. Asadar, fara despagubire conform clauzelor.

    Dupa mine si-o merita dincolo de fenomenul infractional evident din Bulgary…

  2. sunt in mana cu directorii de hotel din romania ca sa le strice imaginea bulgarilor ca sa creeeze un prededent asa cred eu si cred ca am dreptate student la drept sibiu

  3. multe salutari george citesc tot ce afli tu si te urmaresc esti ca un idol multe salutari de la sibiu si succes in cariera profesionala

  4. exact ce nu doream o vacanta la bulgari.Stati linistiti ca si la noi e aproape cam la fel in sezonul estival,numai ca la noi nu prea se ia BMW mai mult Mercedes :)

  5. Asa le trebuie, cei care pe vremuri furau ca sa isi cumpere azi masini scumpe au uitat probabil ca exact cum sunt bulgarii acum…eram si noi (ca natie)…prost vazuti! Am fost de nenumarate ori in bulgaria datorita serviciului…in Varna, peste tot vor sa te fure, de la casele de schimb care au un curs afisat afara si altul inauntru pana la vanzatorii ambulanti de inghetata. Niciodata nu am considerat Bulgaria o tara prietenoasa, cel putin nu noua romanilor….multi nu au uitat de teapa care le-am tras-o in al doilea razboi mondial…ca sa nu mai zic de faptul ca inca au impresia ca dobrogea a fost a lor (vezi gagauzzi…sau gagautii)…
    In incheiere va recomand Bulgaria doar daca vrei sa mancati ceva ieftin si bun…nu uitati insa sa stati la fereastra…ca sa aveti vedere la parcare!

  6. Ce bine imi pare ca i-au furat masina primarului de Clejani. Voi ati vazut la stiri ce fete aveau acolitii primarului cand urlau ca le-a disparut masina? Genul de fata de tigan care fura la randul lui masini, scuipa seminte, cere taxa de protectie, trafic de orice, etc. Nu e frumos sa te bucuri de necazul altora dar uneori cred ca exista un fel de justitie suprema.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.