Maşina cea nouă a ministrului transporturilor

Idiomul „criză” din limba chineză mai descrie şi sensul de oportunitate. Aşadar criza poate fi o oportunitate pentru cei care se orientează. Băieţii de la achiziţii din Ministerul Transporturilor nu au dormit de pomană şi au profitat de moment pentru a-i face şefului o bucurie demnă de un buget de… „criză”. Oportunitatea se numeşte un Audi A8L. O bijuterie full-option şi cu ceva în plus de aproximativ 100.000 de euro plus flash-urile roşii şi albastre, dotare standard pentru maşini de poliţie şi… limuzine de demnitari. Şoferul a fost probabil atât de impresionat şi preocupat de felul în care se conduce, de dotări, beculeţe şi senzorul de pornire a motorului pe bază de amprentă digitală că nu a fost atent la… banala bordură din parcarea ministerului. Şi uite aşa se ciobeşte o jantă de o mie de euro…

Ultimele articole

Articole recomandate

28 Comments

 1. andrei masoara-ti cuvintele altfel ma voi lua de creatura care ti-a dat viata . Arunca si tu o privire in curtea bisericii din Ghencea si vezi . Si maica-ta ce salariu are ? Ia uite aici citat : „Cunoscut pentru reşedinţele deţinute în mai multe locaţii din ţară şi prin slăbiciunea pentru maşinile de lux, Prea Fericitul Daniel va primi prin noua măsură guvernamentală aprope 8.000 de RON, faţă de cei 4.500, cât reprezintă indemnizaţia sa în prezent. ” Ai grija cum vorbesti data viitoare

 2. Acuma un an cred, la mine pe strada a fost un accident teribil. Aproape in centrul orashului 3 mashini rasturnate shi inca vreo 2-3 lovite. Una dintre acelea lovite fiind a preotului biserici din fazta caruia s-a petrecut nefericitul eveniment. Avea un Peugeot 307 sau ceva de genu, parcat langa biserica. Mashina nu era lovita rau, cateva indoituri. Daca era un om obishnuit, fara nicio discutzie o repara. Dar parintele, afirma in fatza lumii adunte la accident: „mashina asta nu se mai poate repara, neparat trebe una noua!” La ce-i statea lui capu cand o femeie a fost prinsa intre gardul bisericii shi o mashina. Shi dupa cum era normal, shi-a tras o mashina mai evoluata shi noua. Acuma nu shtiu eu catzi dintre oamenii ashtia au Audi A8, dar le sta capu sa-shi ia ceva mai periculos, cand ei ar trebuii sa fie un exemplu de modestie shi umilintza…….Shi totushi nu intzeleg de unde reactzia asta a lui Andrei???

 3. sammy ia uite aici umilinta la ei

  „În topul salariilor din zona cultelor, Daniel este urmat de arhiepiscopul major, mitropoliţii BOR şi cel al Bisericii Romano-Catolice, cu câte 7.366 de lei, arhiepiescopii şi şefii celorlalte culte recunoscute, cu câte 6.932 de lei, episcopii şi episcopii-vicari patriarhali – 6.343 RON, şi, în fine, episcopii coajutori şi arhierei, cu câte 6.068 RON.”

 4. Cam asha cum zice Cristi. Insa mi ciuda cand ma gandesc la ce mi-o spus o doamna acuma catziva ani. Imi spunea ca ce groaza i sa se duca la biserica urmatoarea data, pt ca o va citi preotu in public din cauza faptului ca nu a „donat” nushtiu ce suma de bani. Saraca femeie, abia ca ishi cumpara mancare, shi reprezentantul lui Dumnezeu o facea de rushine in fatza lumii,pt ca nu a dus plicul cu numele dansei pe el. Dar mai ales cand vad ce salarii ne-a inshirat Gore, atunci da, e strigator la cer! Shi cand mai vezi la TV cum merg saracii oameni shi le pupa mana aia imputzita de la atata ban, mi ciuda. Acuma sigur, nu totzi au asha venituri, insa majoritatea……… Vai despre noi!

 5. @sammy sa nu vorbesti urat de preoti ca vine @andrei si te face cretin . El stie mai bine . A fost candidat la tronul papal de la Vatican si a jurat sa apere toti preotii cu salariu de 2000 de euro si masini de 60.000

 6. @sammy, eu cred ca nesimtire e sa dai afara oameni din ministere ca sa-ti iei ditamai vaporul. (Iar in conditiile in care intarzii la emisiuni din cauza traficului,pe care tot tu tre’ sa-l gestionezi si iti mai iei si o masina atat de mare, inseamna ca numai normal la cap nu esti mister Berceanu)
  Si macar de i-ar da afara pe aia de o tot freaca pana o lustruiesc(pe treaba), dar din pacate nu ei sunt „beneficiarii” acestor masuri. Si punandu-ma putin in pielea UNORA dintre ei, ma gandesc oare cum e sa te duci acasa si sa spui familiei:”de maine tre sa imi caut de lucru ca Dom’ Ministru tre sa-si ia vapor pe roti ca sa-l duca unu ,de nici nu stie sa parcheze, prin traficul infernal pentru care nu are decat taxe si biruri, dar zero solutii!”???

 7. Ai mare dreptate Terente, insa am impresia ca la catzi bani invart baietzii ashtia, nu cred ca, daca ii elimina din minister ii pe motiv financiar. La urma urmei, poate ca shi acei „simpli” angajatzi sunt pe o felie cu „domnii”. Deci nu cred ca scapa asha ushor de ei. Mai shti, poate risca sa fie turnatzi daca le da liber…. Oricum asta ii o parere, a mea. Bine ar fi sa ne inshelam amandoi………..

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.