Mă numesc Eva, am 4 ani şi sunt bolnavă de leucemie. VREAU SĂ TRĂIESC

Eva Maria a fost diagnosticată cu LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICA tip L1 în urmă cu două săptămâni. Părinţii au început o cursă contra cronometru. Strâng 60.000 de euro pentru a o duce la tratament, în străinătate. Află cum o poţi ajuta citind acest reportaj. Intrând pe pagina de FACEBOOK a ziarului Gandul poţi sa le transmiţi şi prietenilor tăi rugămintea EVEI. ÎMPREUNĂ PUTEM ÎNCERCA SĂ O AJUTĂM SĂ TRĂIASCĂ

„Mă numesc EVA MARIA şi am 4 ani. Sunt o fetiţă blondă cu ochii ca murele şi sunt foarte veselă. Primele trei aniversări le-am trăit împreună cu cei care mă iubesc: mama, tata, Radu – fratele meu, şi cu bunicii. Pe 27 ianuarie, am împlinit 4 ani, dar cei care sunt acum cu mine sunt oameni necunoscuţi. Sunt îmbrăcaţi în halate albe şi vorbesc despre mine cu nişte cuvinte pe care nu le înţeleg. Lângă mine sunt şi mama, şi tata. Mă privesc cu dragoste, mă răsfaţă, parcă mai mult ca de obicei, dar şi ei vorbesc despre ceva ce nu înţeleg – spun că sunt grav bolnavă. LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ tip L1 – acesta este diagnosticul meu”, aşa începe povestea Evei, spusă pe site-ul în care părinţii ei cer ajutor pentru ca fiica lor să poată să trăiască.

Părinţii ei, Alexandra şi Cezar Grigorescu, au aflat, în urmă cu două săptămâni, că micuţa lor Eva Maria are leucemie. Viaţa tinerei familii s-a schimbat total.

MAI MULT DESPRE CAMPANIA GÂNDUL AICI.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.