VIDEO – HTC One M9 – Review și Comparativ

HTC_One_M9

HTC are un concept pe care îl respectă ca la carte: „Dacă nu e stricat, atunci nu îl repara”. E probabil același lucru pe care ți-l spune și nevasta când vede că petreci mai tot timpul liber sub capota mașinii.

HTC One M8 nu era stricat, așa că a fost doar îmbunătățit. Dacă te gândești puțin e cam aceeași mentalitate ca a lui Apple. Un singur produs pe care îl îmbunătățești în mod constant în fiecare an. Sigur, mulți dintre voi ar putea să mă contrazică aici. M8 avea o cameră… de toată jena, hai să o spunem pe față. La fel și unele elemente software ale acestuia, lăsau de dorit. Suntem deja în 2015 și trebuia ca HTC să prezinte și el ceva. Bine, bine, și care e diferența dintre ele? Păi din față e cam greu să îți dai seama, trebuie să îl întorci cu spatele și să te uiți în specificații.


Așadar, M9 nu este o revoluție, ci mai degrabă o îmbunătățire. Sute de mii, dacă nu chiar milioane de oameni s-au îndrăgostit de design-ul și carcasa metalică a acestuia. Era păcat ca aceștia să fie dezamăgiți. Așa că a rămas la fel. Telefonul a primit însă un procesor mai potent, mai multă memorie RAM și o cameră foto nou nouță. Nu e cea mai bună, însă are loc tot în primul rând la concertul pixelilor de pe ecranele mici. Să fim serioși, de puține ori reușește să scape o poză de pe un smartphone. Se duc direct în feed-ul de Facebook sau Instagram pentru a fi admirate de către toți prietenii virtuali.

HTC One M9 se află alături de iPhone 6 Plus, Xperia Z3, Galaxy S6 și Note 4 în clipul de mai jos. Apăsați play, savurați, și intrați din nou pe site pentru că în scurt timp voi publica și comparativul foto. Da, este una din puținele ocazii în care pozele vor fi analizate pe un ecran mare.

Ultimele articole

Articole recomandate

44 Comments

  1. Salut George, am un HTC M9, iar dupa ce mi-am upgradat systemul android la 7.0 Nougat, primesc eroare de la system( android has stopped working) si nu imi mai pot folosii datele mobile sau sa sun. Ce as putea sa fac? Precizez ca l-am trimis la Service, nici ei nu au putut rezolva problema.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.