M-am întors!

Scuzele mele pentru liniştea de pe blog. Deplasarea la Berlin a înghiţit cu totul opt zile din viaţa mea, dar le-a umplut cu experienţe pentru mult mai mult de atât. De azi revin cu forţe noi şi mintea limpede. Răbdarea vă este răsplătită. Pregătiţi-vă pentru articole bune.

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

 1. te salut si……bine ai revenit !!!!! catre toata lumea, o intrebare simpla :CREDETI CA MAI ESTE DE STAT IN ROMANIA(parca nimic nu se schimba)???? daca ati avea 20000euro in buzunar,o sotie si sanatate multa,va rog,sincer,spuneti-mi parerea voastra !!!!apropos…..eu sunt maseour iar sotia mea vorbeste fluent 5 limbi straine(este traducator);MULTUMESC ANTICIPAT !!!!!

 2. george: depinde ce gasesti afara, eu sunt in italia si am un serviciu bun(proiectare cad si simulari termice) dar totusi ma gandesc sa revin cu o afacere in romania cam peste 1 an 2……20.000 de euro nu-i o suma f mare, daca gasesti ceva care sa iti placa atunci e ok poti pleca, dar sa pleci la 1000 sau 1200 de euro in afara nu iti recomand pt ca minim un salr se duce pe chirie si alte cele, iar din celalalt trebuie sa traiesti…..daca prinzi ceva de la 2000 in sus de fiecare atunci poti pleca fara sa clipesti , eu cred ca se poate avand in vedere specialitatea ta precum si cea a sotiei.

 3. multumesc Ionut…..precizez ca eu castig aprox. 900euro iar sotia mea,1300euro net…..sper sa nu gresim dar cred ca mai mult am avea nevoie de CIVILIZATIE !!!!!!

 4. george….imbatranesc crezand ca ne vom civiliza…nu vezi ca se „becalizeaza” si se „vanghelizeaza” Romania ??oare aveti idee cam cati TIGANI(nu sunt rasist) vor fi in 20ani ????VREAU SA VAD ZIUA IN CARE VA FI APROBATA O LEGE PRIN CARE CEL CE ARUNCA „CEVA” PE JOS, SA PLATEASCA 500EURO AMENDA SAU 7ZILE DE MATURAT….nu-i greu,este un inceput dar…….NIMIC !!

 5. desigur la castigul tau ar trebui sa traieti cat de cat decent(asta daca nu ai vreo rata la un ap sau o casa) dar sa tii cont daca viata de afara care iti ofera civilizatie poate compensa singuratatea! pt ca esti numai tu cu sotia! atat. eu si sotia mea simtim acest lucru si poate de asta ne-am intoarce mai mult in romania, iar despre civilizatie in italia nu sunt peste noi cu mult asa ca……..

 6. Ionuţ, nu te văd revenind. Astfel de gânduri sunt o plasă de siguranţă pentru conştiinţă sau mai degrabă o mlaştină călduţă în care te simţi suficient şi suportabil. Am mai auzit astfel de impresii şi idei. Nici unul dintre cei care mi le-au spus nu le-au transformat în fapte. E bine acasă, dar suficient pentru concedii şi sărbători. Apoi fuga înapoi la Italia…

 7. eu as fi curioasa sa vad in germania sistemul lor de ridicare , depozitare a gunoaielor… ca la noi e jale, sarmanii umbla prin gunoaie, vantul vine si le ridica si le plimba prin aer… cel putin de cate ori m-am trezit in fata geamului cu pungi zburand in voie.. de m-am speriat ingrozitor… oare asa e si in germania si restul tarilor civilizate !?!?
  alta problema de care ma tot lovesc in ultima saptamana. in parcarea din fata blocului s-a infundat o canalizare si cei de la apa canal nu au venit nici dupa 3 telefoane de sesizare macar ! azi cand am sunat sa le readuc aminte sa vina MI-AU ZIS SA LE SCRIU , adica sa le fac o cerere negru pe alb despre problema mea, asta in timp ce clefaia ceva la telefon si era un nene plictisit de viata !!!!!!!!!!!!
  m-am oripilat cand l-am auzit ! in balta respectiva s-au adunat tot felul de mizerii si eu ca bunul samaritean , care ma deranjeaza ce vad , sa anunt autoritatile si autoritatile se fofilesc cum pot mai bine si sunt din ce in ce mai nesimtite , nu alta !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.