Luaţi, fraţilor, metroul!

Inspirat de colegul şi amicul Dono transmit şi eu pe această cale sentimentele neţărmurite aleşilor neamului care se preocupă cacalitatea traficului din Bucureştii din Deal să fie la maximum. De dimineaţă nu am mai auzit nici măcar soneria telefonului, datorită intersecţiei din apropiere unde se desfăşura un concert de gală în dimineaţa de deschidere a festivalului KuKlakxonului.

Şi totuşi, dacă aţi avut inspiraţia să vă lăsaţi udaţi doi paşi până la gura de metrou aţi fi aflat că 

METROUL MERGE LA FEL DE BINE!!

Lăsaţi-vă aşadar maşinile acasă, că nu v-aţi născut la volan. Pe jos îţi îmbunătăţeşti tonusul muscular, imunitatea prin faptul că te expui mediului, gândeşti mai bine pentru că te oxigenezi şi faci super economie de timp şi bani. Imaginează-ţi că ai putea chiar să faci o pană prin găurile băltite din Bucureşti şi atunci chiar ai fi nevoit să ieşi în ploaie. Pune astea în balanţă cu minimul confort al maşinii în care fierbi de nervi şi alege METROUL.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Pai de ce sa faca ei economie sau sa mearga cu metroul? Dimineata lor le e f bine asteptand la semafor in masina decat blocat in autobuz asteptand sa se dea un idiot la o parte din fata autobuzului… Mult mai comod… Am scris si eu despre asta la mine…

  2. M-am gandit la varianta cu metroul pentru maine. Dar daca si altii s-au gandit la fel ca mine si maine va fi gol pe strazi??? De reflectat. Pana una alta citeste jurnalul celor 2 ore la volan.

  3. blasfemie!pai ce?!389,45 euro pe rata si casco la passat dati degeaba?sa se inghesuie cu taranii aia care nu stiu de clima bizonica??baaaaaaai…ia vedeti cu articolele astea!hmmmm

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.