„LOVE” – îţi aduce bilete gratis de avion

skyro.gifCum zilele astea, avioanele nu zboară tocmai pline, companiile încep să se bată pe puţinii clienţi aflaţi pe piaţă în inter-sezon şi chiar încearcă să atragă unii noi.

Aşa se face că Sky Europe a lansat azi o nouă promoţie la biletele de avion. Motivul, hai să îi zicem că are legătură cu Valentine’s Day, luna Martie etc… Aşa că de azi poţi să cumperi un bilet de pe www.skyeurope.com şi al doilea este gratis. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul promoţional – LOVE – la cumpărarea primului bilet şi îl primeşti automat şi pe al doilea. Locurile sunt limitate. După ştiinţa mea sunt vreo 30 maximum pe zbor. Încă se mai găsesc bilete la 88 de euro cu taxe, aşa că îţi poţi scoate iubita la plimbare cu avionul la 44 de euro de căciulă. Promoţia este valabilă până pe 8 februarie, iar biletele care pot fi cumpărate pentru zboruri până în 31 mai.

Aştept cu interes reacţia competitorilor.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Foarte frumos sa-ti faca cineva o surpriza de genul acesta (de ziua femeii), decat sa-ti cumpere un cadou. Oricum cadouri poti primii si in restul anului de la prieteni.

  2. George, nu e vorba ca in aceste zile companiile nu au clienti. De unde scoti asta, dumnezeule? Te invit in aeroport sau la bord!
    SkyEurope nu a lansat o promotie CI CEA MAI MARE PROMOTIE DE PANA ACUM. Si datorita acestei promotii, 2 persoane pot zbura la Viena (si sin Viena spre alte 20 destinatii europene) incepand de la 58 E dus intros cu toate taxele incluse ! Dar, desigur, cu cat mai in avans fata de data calatoriei se iau biletele, cu atat mai ieftin costa! Si promotia este chiar in functie de disponibilitatea la bord!
    Toate bune :), pentru conformitate, Mihaela Badic, Mk@Sales SkyEurope

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.