LIVE – LANSARE GOGLE PIXEL 6 + 6 PRO

Hai să facem cunoștință cu cel mai aștepta telefon de la Google din ultimul an, despre care știm aproape toate detaliile de aproape jumătate de an. Acum șase luni au început leak-urile despre noul Pixel 6 și Pixel 6 Pro, și acum vreo trei luni Google a decis să nu mai aștepte să iasă tot din fabrică pe căi nebănuite și au organizat un prim contact cu jurnaliștii din afară pentru a arăta produsul finit. Mai puțin partea de software și fotografiile.

Adevărul este că, indiferent că a fost sau nu o metodă de promovare și de a crește interesul pentru telefoanele Pixel, noi oricum eram curioși ce le poate ieși din mână, acum că au la interior atât echipă bună pentru hardare cât și pentru software.

Google a cumpărat acum vre-un an și ceva compania HTC, cu totul. Și a mutat resurse de acolo în producția noului telefon. Apoi a folosit o parte din tehnologia de fabricație și arhitectura procesorului Tensor pe care îl are momentan pe servere și care este mai deștept decât pare, la prima vedere. Hai să vedem împreună ce le-a ieșit din mână.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.