LIVE de oriunde în 3 pași – YoloBox Review

Aceasta este cea mai simplă soluție de LIVE pe platforme multiple, simultan, pe care am găsit-o până acum. Și merge, chiar cu baterie și cu o cartelă SIM și nu mai ai nevoie de un computer sau un laptop cu plăci de captură dedicate, drivere, setări sau alte bătăi de cap. Pur și simplu bagi mufele de la camera video, scrii titlul LIVE-ului, selectezi platforma și GO!

La construcție nu avem nimic de comentat, e simplu și la obiect. Mufele distanțate corect, deși mi-aș fi dorit ca HDMI-urile să fie în partea inferioară, mai puțină tensiune pe cabluri mai ales dacă sunt mai groase. Vine în pachet cu un cablu dar noi avem altele mai faine.

Softul e destul de stabil, nu am avut probleme, nu își face update-uri deși fiind un Android cred că se poate face ceva. Semnalul e de asemenea stabil dar pleacă automat în 720p, aș să nu uiți să comuți tu pe 1080p înainte de pornirea LIVE-ului. 

Configurarea unui LIVE e simplă, mură în gură, și nu ai nevoie de cursuri tehnice pentru asta. Poate prea simplă, aș fi vrut ceva tag-uri, sau alte lucruri, însă poți să începi LIVE-ul de pe sculă și apoi modifici descriere și opțiuni din YouTube. De asemenea tot de pe laptop adaugi și thumbnail. La fel și pe Facebook, unde poate face streaming simultan cu YouTube sau alte platforme. Oricum, am auzit că vine un mega update de software pentru el și urmează să adauge funcții noi, printre care și LIVE streaming-ul pe Twitter.

Pe YoloBox îl găsești la F64, aici: https://www.f64.ro/yololiv-yolobox-encoder-recorder-switcher-wireless-streaming/p

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.