Lista produse SpyShop pentru Black Friday 2017

Revolutia tehnologica in domeniul supravegherii si cautarea unui kit de supraveghere ideal pentru locuinta sau afacerea ta la un raport pret/calitate ideal, a devenit in ultimii ani pentru multi clienti interesati o adevarata problema din multitudinea de informatii si pareri pentru aceasta nisa. Iata mai jos o selectie de produse interesante, cam din fiecare categorie, cu o reducere medie de 35%.

HIKVISION DS-2CE16COT-IRPF  – Este o cameră de supraveghere tip bullet de interior sau exterior, cu un senzor CMOS 1/3 inch de 1 MP si o rezolutie video de 1280 x 720 pixeli.

SISTEM SUPRAVEGHERE EXTERIOR TURBOHD CU 4 CAMERE VIDEO HIKVISION – Sistem de supraveghere video pentru exterior cu 4x camere de supraveghere video de exterior HIKVISION DS-2CE16C0T-IRP, recomandat atat pentru magazin, depozit sau magazie, cat si pentru casa sau birou

SISTEM ALARMA WIRELESS GSM/SMS CHUANGO  – Spre deosebire de tastaturile si controlerele ale unui sistem de alarma wireless traditional, care sunt voluminoase si necesita configurarea de catre instalatori profesionisti, Chuango G3 GSM/SMSG3 este un sistem wireless de alarma antiefractie elegant si puternic, usor de utilizat.

CAMERA SUPRAVEGHERE IP WIRELESS VSTARCAM – Noua camera de supraveghere video Vstarcam C7824WIP, este de tip IP wireless, avand o rezolutie inalta de 1 megapixel HD 720p (1280 x 720 pixeli). Modelul C7824WIP este compatibil cu principalele browsere: Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari si poate fi accesata inclusiv de pe telefonul dumneavoastra smart: Iphone iOS, Android.

SISTEM DE ALARMA WIRELESS CHUANGO AW1 – Noul sistem de alarma wireless AW1 de la Chuango este foarte simplu de folosit si este menit sa monitorizeze permanent locuinta, fiind conectat la routerul dumneavoastra. AW1 are un design ultra-modern, cu un finisaj de culoare alba, lucios si elegant, potrivit oricarui spatiu din apartamentul dumneavoastra.

REPORTOFON DISIMULAT IN STICK MEMORIE USB CU ACTIVARE VOCALA HAWKEL – Noul reportofon disimulat in stick de memorie USB VR-09 cu activare la sunet va inregistra doar daca detecteaza sunete (se vorbeste) in apropierea lui.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.