Categorie: GADGET

LISTA mea de Crăciun – varianta de lux

Am compilat o listă de cadouri pe care mi le-aș face dacă aș avea buget nelimitat pentru aceste sărbători. Pe principiul: jucării exagerat de valoroase pentru bărbați exagerat de imaturi. Ca mine…

1. Televizor LED 3D Philips, 140 cm, Full HD, 55PFL8007K/12

Da, e un Philips. Și e megat tare. O să îl vedeți zilele acestea într-un review complet cu tot cu luminile spectaculoase de contur, culorile vii și timpii de răspuns ca de plasmă. Unul dintre cele mai bune televizoare de top ale momentului.

2. Noul iMac

Deși am deja un laptop Macbook Pro, noul iMac mă face să visez la 27” cu rezoluție uriașă. Din păcate nu e disponibilă încă la noi versiune pe i7 care va costa peste 12.000 de lei. Dacă tot visăm, să visăm în stil mare.

3. Sennheiser HD-800

La reducere sunt 900 de EURO dar sunt cele mai bune. Și visez la ele de mult timp. Apoi o să îmi cumpăr special pentru aceste căști un turntable și viniluri cu muzică house, trance, clasică și ceva de Fabio Concato.

4. Go Pro Hero3 Black Edition

Abia aștept să o cumpăr din State unde nu sare de 400 de dolari dacă o găsești undeva pe stoc. Filmează la rezoluții și frame-rate-uri fantastice pentru zona sa de preț. Adică o să iasă niște mega-filmări cu placa pe pârtie sau când o să testez următoarea bestie cu motor V8. Desigur, o să mai fie nevoie și de câteva accesorii care îi vor dubla valoarea.

5. BMW C600
Până vine modelul electric, C600 este unul dintre cele mai reușite maxi-scootere de pe piață.

6. Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DCS-RX100, 20.2MP, FullHD, Black Geanta Piele LCJRXAB

RX100 este, pur și simplu, cea mai performantă cameră foto compactă capabilă de poze similare cu ale unor DSLR-uri.

7. Nuova Simonelli Musica Direct Connect Espresso Machine

Dacă tot e pe visare, iată cum arată un espressor pentru acasă care chiar face o cafea mai bună ca la bar. Întreabă-te acum de ce espressoarele de la noi din comerț costă doar 5-600 de lei?

Ajung 7 cu noroc că dacă mai continui îmi amintesc de BMW 335i coupe.