Lista Black Friday la BrandGSM!

Da, da, și prietenii noștri de la BrandGSM au reduceri de Black Friday. La prima vedere husele de telefoane au ajuns la 10 lei, aproape toate. Cel puțin în primele cinci pagini în care ne-am uitat noi. Dar mai găsești pe site la ei și multe alte lucruri precum cabluri pentru telefon, adaptoare de la diferite modele de telefoane, căști, boxe cu Bluetooth și multe, multe altele. Știi că ei v-au oferit și cele 100 de premii de la mine de pe blog, nu?

Carcasa Egier Folie + Carcasa Gratuit – Până la 45% reducere – Pentru că ei știu cel mai bine ce înseamnă să îți protejezi telefonul au făcut pachete cu carcasă de protecție + folie. Numai bune pentru majoritatea tipurilor de telefoane de ultimă generație.

Folie sticlă + Carcasa Naked Gratuit – Până la 37% reducere – La fel, pentru posesorii de telefon nou care știu că în prima săptămână e mai alunecos ca niciodată.

Reduceri de până lșa 44% la carcase de iPhone X – Știm cu toții că o carcasă de iPhone X poate costa cât cel mai ieftin telefon cu Android. Poate chiar mai mult.

Cabluri USB cu până la 70% reducere – Să vină cablurile USB, acelea pe care le uităm prin mașină, la prieteni, sau pur și simplu le pierdem ori le rupem cam des.

Husa Magic 2 in 1 – Până la 80% reducere – Aici va trebui să intri să vezi tu despre ce e vorba :)

Huse telefoane Apple cu până la 80% reducere – Nu doar posesorii de iPhone X au noroc de acest Black Friday

Baterii externe și încărcătoare – Până la 80% reducere – Revin imediat, am nevoie de niște încărcătoare wireless și baterii externe.

Boxe waterproof și căști cu până la 34% reducere – Vine, vine, vine vara.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut George. Ajuta-ma te rog sa fac alegerea corecta. Am de ales intre Xiaomi Redmi 6 ( 540 lei ) si Sony Xperia XA1 ( 600 lei ). Nu ma joc niciodata pe telefon, doar vorbit, mail, facebook si poze ocazional. Sau alta recomandare?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.