LG V40 – Trei camere, da’ bune! [PRIM CONTACT]

Acesta este un prim contact cu nou LG V40, primul din seria V care va ajunge și la noi, oficial, în țară. Îi spunem prim contact pentru că nu este un produs finit, ci un ”demo unit” care nu este 100% produs finit. De aceea nu avem nici cutie la el, și nici nu am intrat foarte intensiv în testele cu el. Variantele finale pe care le vom găsi în magazine vor fi mai stabile și mai rapide.

Totuși, ne-a impresionat prin lista extensivă de specificații de top. Procesor Snapdragon 845, rezoluție imensă a ecranului precum și luminozitate sau contrast de top. Un lucru care ne încântă foarte mult la acest telefon este desigur DAC-ul, adică convertorul de sunet din digital în analog, care este unul dintre cele mai performante. Atât cât încape desigur pe un telefon mobil.

La capitolul camere foto, LG a mers mai departe cu noțiunea de wide. Avem trei camere, una normală, una wide și una ultra-wide, adică vei prinde cel puțin douăzeci de prieteni în fotografie, de la doar câțiva metri distanță. Sau poate toată masa de review de la o înâlțime de doar 50 de centimetri. Deja îți dau idei, nu? Chiar este bun de vlogging, da, mai ales pentru stabilizarea optică de top.

GALERIE IMAGINI LG V40

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.