LG OLED C1 – 4K la 120 Hz – Cel mai bun televizor de gaming!

Era o vreme când televizorul nu putea fi folosit ca și display pentru un computer de gaming, la capabilitățile lui reale. De aceea au apărut și monitoarele de gaming, cu un refresh rate ridicat. Gamerii profesioniști au nevoie de mai mult de 60 Hz, mai ales pentru jocurile ce suportă chiar și 144 sau 200 de cadre pe secundă. Televizorul din păcate oferea până acum un an, doar 60 Hz pe intrările de HDMI.

LG CX a schimbat această paradigmă, fiind primul care permitea 120 Hz și o sincronizare excelentă între consolă și imaginea afișată. Abia în toamna anului trecut a venit însă și update-ul de firmware.

Noul C1, pe care îl vei găsi sub denumirea lui completă și greu de ținut minte,  LG 65C12LA, cel puțin pentru modelul de 65 de inci, este succesorul lui LG CX. Vine cu un panou o idee mai bun, dar cu diferențe minore de imagine, are însă un procesor mai nou, mai capabil de upscaling (acea operațiune complexă prin care ridică rezoluția conținutului de pe TV la 4K) dar și cun sistem de operare complet regândit. A, și o telecomandă nouă, mult mai precisă ca cea anterioară. Apropo, telecomanda merge și cu modele mai vechi dacă îi faci un update de software televizorului.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.