Laptop-ul cu Piele și Aur – ASUS ZenBook Edition 30 (UX334)

Acesta este unul dintre cele mai premium laptop-uri pe care le-ai văzut. Cred. Sper. ASUS ZenBook Edition 30, pe numele său tehnic UX334, este acoperit și finisat cu cele mai premium ateriale de pe planetă. Pentru noi oamenii, poate extratereștrii au alte preferințe și le place mai mult marmura. Nu știu nimic despre asta, revenim la laptop.

Cei de la ASUS au promis că experiența de unboxing este una deosebită, și am vrut să experimentez acest lucru. M-am documentat despre laptop, l-am văzut în fotografii, dar am început review-ul exact așa cum îl vei vedea și tu. Am vrut să fiu surprins, și am reușit ce mi-am propus.

Calitatea finisajelor este acolo sus, atât în cazul laptop-ului cât mai ales și la cutii și accesorii. Adică serios, unde ai mai văzut cutie de laptop îmbrăcată cu piele pe care o poți transforma în cutie de bijuterii. Vine chiar și cu separatoarele acolo pe fundul ei. Mousepad din piele, husă din piele cu piele întoarsă și alcantara, și un laptop îmbrăcat în piele albă cu logo-ul placat cu aur și ceramică. Bună treabă, Asus.

Gata, nu mai spun nimic, vă las pe voi să descoperiți laptop-ul așa cum am făcut-o și eu. Apropo, are un ecran FullHD în locul touchpad-ului pe care poți pune orice vrei tu, Windows-ul îl vede întocmai ca pe un al doilea ecran.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.