Cum a lansat Vodafone iPhone 6S în România (P)

Lansare iPhone Vodafone
La miezul noptii de joi spre vineri Vodafone a dat startul vanzarii noilor iPhone 6S, sosite oficial in Romania în 15 magazine din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Craiova si Pitesti. E deja o tradiție de patru ani ca oamenii să iasă din case binișor după lăsarea întunericului pentru a pune mâna primii pe cel mai nou iPhone. Pozele vorbesc de la sine.

Vodafone oferă noul Apple iPhone 6S fără niciun avans la abonamentul RED 89. Pentru iPhone 6s Plus la tariful de 99 euro. Abonamentele sunt valabile cu trafic în rețeaua 4G. Include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Vodafone a mai anunțat că noile terminale vor folosi inovația sa pentru rețele denumită Supernet și că rețeaua e certificată de cele mai noi măsurători. Ca de obicei, vă încurajez să îmi arătați viteza voastră reală cu un screenshot pe rețelele sociale. #showmeyourspeed și spor la tocat netul.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Salut. Cele 2000 de minute internationale, nu sunt de ajuns in cele 31 de zile ale lunii. La fel si netul. 4G nu e peste tot in tara. Si cei 400 de minute in Roaming, e prea putin. Dai 430 lei pe luna un abonament care iti ofera mult mai putin decat Digi Mobil, doar daca nu ai ce face cu banii.
    Sincer, nu vad rostul sa stau afara noaptea ( daca e rece afara ) doar sa iau un telefon care de fapt se poate lua oricind.

  2. 89 euro pentru 2 ani abonament e extraordinar de mult. Daca faci niste calcule simple rezulta ca platesti 2136 euro in 2 ani. Exceptand telefonul, eu evaluez beneficiile incluse pe la 20-30 euro lunar. Diferenta de 50-60 euro o reprezinta telefonul (total aprox 1400 euro) in conditiile in care la liber e aprox 800 euro. In mod normal, la abonament, trebuie sa primesti un pret mai bun. Asa e in lumea civilizata. La noi, Vodafone ne ia de „maimutoi”.

  3. Fără niciun avans, dar realizezi apoi ce ai făcut când începe sa îți vina facturoiu’ in fiecare luna pentru un telefon care a doua zi deja e demodat :)))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.