Te joci pe mobil sau calculator și câștigi premii din al 9-lea cer! (P)

Al 9-lea cer

Am câștigat! O stație meteo portabilă. WOW. Nu am mai câștigat niciodată ceva pe net iar până când am dat de un OZN, o mână cu motor de rachetă sau inorogul gras nu speram să am atâta șansă. Ha ha ha! Premiul e pe bune dar eu sper și la cei 5.000 de euro, adică marele premiu.

Al 9-lea cer

OK, este o campanie de marketing ING, dar e una tare isteață și are câteva giumbușlucuri tehnice pe acolo care o să te țină distrat de la treabă cât durează pauza de cafea. Să îți explic cum funcționează…

Captură de ecran din 2013.12.09 la 17.17

Treaba pe scurt stă așa. Intri pe www.al9leacer.ro și îți alegi premiul visat. Eu sunt mai idealist și am scris că vreau să îmi plătesc creditul dar ajută să fii mai realist și să speri și la un scuter electric :). Apoi treci la joc. Indiferent ce scop și… mobil ai, poți controla înaripata de pe ecranul telefonului iar pe calculator îl vezi zburând cu viteză spre… al 9-lea cer, logic! Adică smartphone-ul devine joystick pentru personajul din jocul de pe site. Dacă nu ai mobil, îl poți ghidona și de pe tastatură cu grijă să nu te curenteze tot felul de ciudați. Nu vreau să îți sctric surpriza, vezi tu acolo.

Al 9 lea cer

Captură de ecran din 2013.12.09 la 17.20

Vezi că în timpul zborului o să pice cu bănuți din cer. Fii pe fază și prinde-i că o să fie buni mai târziu. Când se termină jocul, o să tragi de manetă ca la jocurile mecanice și îți rozi unghiile să îți pice trei la fel. Apropo, așa am câștigat stația meteo portabilă dar fac schimb și cu un termos.. :)

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.