JOB-URI DE CARE SĂ FUGI! INFORMAȚII ANTI ȚEAPĂ – TAINE – EP03

Pandemia ne-a schimbat viața total în ultimii doi ani. Teama cu care mergem la magazin, modul în care interacționăm sau nu mai interacționăm cu prietenii, vacanțele, școala, munca… toate au fost afectate puternic în ultima vreme. 

În special în ceea ce privește munca au fost schimbări majore. Masca pe față de dimineața până seara, program decalat, mai puține persoane în birou.. cred că nu este nevoie să le enumăr pe toate, le știi și tu foarte bine. De fapt, cred că ești sătul deja de ele. 

Dar vreau să îți spun că, dacă te-ai confruntat cu cel puțin una dintre problemele enumerate, te poți considera fericit! Nu, nu glumesc! Ești fericit pentru că încă ai un loc de muncă! Din păcate, foarte mulți români au rămas fără job în toată perioada aceasta. Ei au suferit efectele pandemiei mult mai grav.  

Ori că au fost lăsați în șomaj tehnic, asta fiind o variantă fericită, ori că pur și simplu au fost concediați pentru că firma la care lucrau nu a mai putut funcționa, toți aceștia au fost nevoiți să își caute altceva de muncă pentru a se putea întreține. Problema multora dintre ei a fost: Bun, și acum încotro mă îndrept? Ce știu să fac în afară de ce am făcut în ultimii ani? Ce sunt dispus să fac? 

Da, s-au confruntat cu această problemă pentru că probabil ani la rând au lucrat în același loc, pe același post, și nu au avut nevoie sau nu au avut posibilitatea să învețe și altceva. Dar nici nu îți poți imagina cât de greu este să fii în pielea unei persoane de felul ăsta și să fii respins la toate interviurile la care mergi doar pentru că nu ai experiență sau studii în domeniu. 

Așa că mulți dintre ei au apucat pe un alt drum, care lor li s-a părut, la momentul acela, cea mai bună variantă. Ulterior, majoritatea au regretat-o. Dar dă-mi voie să îți spun despre ce este vorba. Despre munca de acasă. Nu, nu vorbesc aici despre sectorul IT sau despre oameni specializați care fac bani mulți și corecți lucrând în sistem remote. Vorbesc despre acele oferte de muncă de acasă pe care le găsești pe fel și fel de site-uri, unele mai serioase, altele mai puțin.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.