iStyle Black Friday 2021 – Ponturi și Oferte

Prietenii noștri de la iStyle lucrează de zor și în acest weekend cu oferte pe toate gusturile. Toți ochii sunt însă îndreptați pe noile iPhone 13 și pe noile MacBook Pro-uri de 14 și 16 inci, lansate acum câteva săptămâni. Așa cum spun de fiecre dată, cele mai bune prețuri de Black Friday le găsești la generațiile anterioare de gadget-uri, telefoane și laptop-uri. Așadar, și aici aruncă o privire pe MacBook Air cu M1 și MacBook Pro cu M1, precum și iPhone 12.

MacBook Pro cu M1, cel cu configurația de bază de 256 GB Stocare și 8 GB RAM este 6099 lei. E perfect pentru cineva care vrea ceva putere de calcul, un ecran de cea mai nouă generație și o baterie ce depășește 12 ore autonomie pentru navigare, filme și chiar muzică. Apropo, difuzoarele de pe MacBook Pro sunt cele mai bune din industrie, nu am găsit laptop să se audă atât de bine.

iPhone 12 Pro, acel Pacific Blue de 128 GB stocare are un preț mai mult decât rezonabil de 4999 Lei. Mai mult decât rezonabil dacă luăm în calcul prețul la care găseai prima dată un iPhone 12 Pro și cât îl găsești acum la alte magazine online.

Apple Watch seria 3, cel cu GPS și cu o diagonală a ecranului de 38 mm este și el la ofertă la prețul de 899 lei. O investiție bună pentru cineva care vrea un ceas rapid, fluid, dar fără funcțiile etra cu care vine seria șase de la Apple, care costă oricum aproape dublu.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.