(P) iPhone 6 ”black” și alte accesorii cool pe noul arsis.ro

foto pagina 1 articol- Arsis iPhone6 comenzi

După ce ai dat o mică avere pe ultimul model iPhone 6 sau chiar iPhone 6 Plus îți vei da seama că cel mai bun telefon Apple făcut vreodată are mare nevoie de o carcasă. Nu neapărat pentru că s-ar îndoi (în viața reală doar cei prea puternici în degete au reușit performanța) ci pentru că se zgârie. Câtă vreme cerem metal și sticlă, ne vom împăca și cu ideea că telefonul frumos se ține ca iubita, cu afecțiune. Care ți-e stilul? Cauți un ”book”, o folie, un bumper, o carcasă simplă și elegantă, ceva de „firmă” sau pur și simplu un cristal pentru butonul cu senzor de amprentă? iPhone 6 cu husă Ferrari, Mini sau Christian Lacroix? Fashion am zis! Doar vreo 800+ modele sunt disponibile în noul magazin online al celor de la Arsis.

Pe www.arsis.ro, accesoriile, multe mărci exclusive, sunt completate și de aplicații interactive. Doar nu îți strică un premiu

foto pagina 6 art- sus - aplicatie Toata Lumea Castiga

foto pagina 6 - mijloc - aplicatie Slot Machine Arsis

Important de reținut, livrarea este gratuită la comenzi peste 100 de lei însă mai mult mă interesează timpul de livrare. Cu o rețea de 160 de magazine ”de stradă” în toată țara, Arsis, cel mai mare partenere Vodafone, vrea să bată curând recordul pentru cele mai rapide livrări din magazinul online. Cum sună ”livrare într-o oră”? Cam tare, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Doar 40 lei sau 50 lei reducere la un telefon de 1000 lei ( sau mai mult )?Chestia asta poate cauza recatii adverse: pofta de ris. Daca era intre 200 si 500 lei reducere, mai mergea dar asa…..
    E o chestiune de marketing, face aceasta reclama prublicitara ca nu se vind.

  2. @GTX9900 – nu isi permit sa faca o reducere atat de mare, nu exista marje de profit atat de mari pe produsele Apple (si pe electronice in general).

    Cat despre huse, am vazut ca au si cei de la Apple cateva huse foarte frumoase, din piele, cu preturi incepand de pe la $50…ouch

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.